Renovatie Amsterdam

/Moderniseren

DÉ AANNEMER VOOR UW VOLLEDIGE RENOVATIE- EN VERBOUWING

VERBOUWEN OF RENOVEREN IN AMSTERDAM?

Voor de renovatie van huis, appartement of een bedrijfspand, neemt u een aannemer in de arm met jarenlange ervaring en vakkennis met betrekking tot renovaties in Amsterdam. Met renovatie wordt bedoeld dat de bestaande, in- en uitpandige, uitstraling van een pand een nieuwe look krijgt. Uw woning of kantoorruimte krijgt met behulp van de modernste technieken een nieuwe uitstraling.

Voor het uitvoeren van al uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden in Amsterdam en omgeving hanteren wij scherpe tarieven. Zoekt u een bouwbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor energiezuinige renovatie, oog voor detail en 100% vakmanschap? Ga vrijblijvend met ons in gesprek, wij helpen u graag.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het renoveren van woningen, winkels en panden in de gehele provincie Noord-Holland: van modern tot monumentaal, van klein tot groot en van advies tot realisatie. Het uitwerken van de plannen doen we samen met u. We informeren u over de richtlijnen, het materiaalgebruik, de uitvoerbaarheid en de bouwsnelheid. Tijdens de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de vorderingen. Bovendien zijn we altijd bereikbaar, zodat u precies weet wat de status van het renovatieproject is.

HEEFT U PLANNEN VOOR EEN RENOVATIE?

Renovatie Amsterdam

Renovatieprojecten

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, kom

vrijblijvend langs, bekijk onze portfolio of vraag om de lijst met referenties. Allround Bouw Service BV denkt in elke opzicht met u mee. Heeft u vragen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Allround Bouw Service B.V. is al sinds 2001 dé aannemer voor het verbouwen en renoveren van huizen, woningen, kantoorruimte en winkels in Amsterdam en omgeving.

Ook renoveren? Neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V.