Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens
Renovatieprojecten


「ABS」 Renovatie

Bij ons kunt u terecht niet alleen een groot project maar zéker óók als het reparatie of renovatie van een klein project betreft

Beginpagina
4.8/5 - (5 stemmen)

HET GRONDIG OPKNAPPEN (VAN UW GEBOUWEN)

WONING RENOVATIE IN AMSTERDAM?

RENOVATIE AMSTERDAM E.O.

Voor de renovatie van huis, appartement of een bedrijfspand, neemt u een aannemer in de arm met jarenlange ervaring en vakkennis met betrekking tot renovaties in Amsterdam.

Met renovatie wordt bedoeld dat de bestaande, in- en inpandige, uitstraling van een pand een nieuwe look krijgt. Uw woning of kantoorruimte krijgt met behulp van de modernste technieken een nieuwe uitstraling.

Voor het uitvoeren van al uw renovatie, Amsterdam- en verbouwwerkzaamheden hanteren wij scherpe tarieven. Zoekt u een aannemer die met kennis van zaken, aandacht voor energiezuinige renovatie, oog voor detail en 100% vakmanschap? Ga vrijblijvend met ons in gesprek, wij helpen u graag.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het renoveren van woningen, winkels en panden in de gehele provincie Noord-Holland: van modern tot monumentaal, van klein bijvoorbeeld: Stukadoren van een kamer of loodgieter, installatie van een winkel tot groot en van advies tot realisatie. Het uitwerken van de plannen doen we samen met u. We informeren u over de richtlijnen, het materiaalgebruik, de uitvoerbaarheid en de bouwsnelheid. Tijdens de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de vorderingen. Bovendien zijn we altijd bereikbaar, zodat u precies weet wat de status van het renovatieproject is.

01

BADKAMER RENOVATIE AMSTERDAM

Een badkamer behoort een plaats te zijn waar ontspanning en hygiëne samenkomen. Maar wanneer een badkamer sterk verouderd is, het sanitair niet meer optimaal functioneert en de schimmelvlek aan het plafond een steeds prominentere plaats inneemt, is er weinig ruimte voor ontspanning.

Wij kunnen voor u een badkamer plaatsen, vernieuwen, monteren of renoveren geheel naar wens

Van A tot Z is uw badkamer bij ons in goede handen. Wij voeren alle werkzaamheden uit: van het betegelen van uw vloer en wanden tot het inbouwen van whirlpool baden, ligbaden, jacuzzi’s, stoomcabines, inloop douches of complete sauna’s

02

SPECIALIST IN HET RENOVATIE VAN WONING.

Allround Bouw Service B.V. kan u helpen weer een fijne plek te creëren. We zijn specialist in het renoveren van zowel grote als kleine badkamers. Door een efficiënte inrichting worden ruimtes optimaal benut.

Daarnaast staan comfort en een stijlvolle en secure afwerking centraal. Na afronding van de werkzaamheden beschikt u weer over een sanitaire voorziening waarvan u weer lange tijd dagelijks volop kunt genieten.

Op zoek naar de beste prijs voor het plaatsen of renoveren van uw badkamer? Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte.

HEEFT U PLANNEN VOOR EEN RENOVATIE AMSTERDAM?

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, kom vrijblijvend langs, bekijk onze portfolio of vraag om de lijst met referenties.

Allround Bouw Service denkt in elke opzicht met u mee. Heeft u vragen? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Allround Bouw Service is al sinds 2001 dé aannemer voor het renoveren en renoveren van huizen, woningen, kantoorruimte en winkels in Amsterdam en omgeving.

OFFERTE AANVRAGEN

Onze prijsaanbiedingen zijn, met uitzondering van schades, kosteloos en vrijblijvend.  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul direct gratis ons aanvraag formulier in, en ontdek onze scherpe tarieven.

BINNEN EEN WERKDAG WORDT CONTACT MET U OPGENOMEN.

Naar aanleiding van uw telefonische melding zullen de medewerkers van de administratie uw naam, adres, woonplaatsgegevens en wensen noteren, waarna er door onze calculators contact met u zal worden opgenomen voor een afspraak. Indien u per mail een offerte aanvraagt verzoeken wij u uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer in de mail te vermelden.  U kunt ook ons aanvraagformulier invullen.

Renovatie Amsterdam? Neem contact met aannemer Allround Bouw Service