Verbouwen

Verbouwen Amsterdam

Vakkundig verbouwen wij uw woning of bedrijfspand

Renovatie

Allround Bouw Service is al sinds 2001 dé aannemer voor het verbouwen en renoveren van huizen, woningen en winkels in Amsterdam.  Of het nu gaat om het aanleggen van een dakterras, complete verbouwingen van appartementen, of om badkamers en keukens: bij ons bent u op het juiste adres. In overleg met u kunnen wij elke verbouwing met succes opleveren.
Wij zijn gespecialiseerd in monumentale panden. De meeste panden in Amsterdam dateren uit de vorige eeuw. Dit zijn voornamelijk monumenten die inmiddels aan verbouwing toe zijn. Veel van die oude panden hebben een aparte indeling, die mensen tegenwoordig niet meer handig vinden. Als u dat wilt, zorgt Allround Bouw Service ervoor dat er muren worden doorgebroken. Zo creëert u meer ruimte in uw huis of kantoor. Ook een aanbouw geeft  extra veel ruimte aan uw keuken of woonkamer.

Ervaring en service van begin tot het eind

Dankzij onze jarenlange ervaring is uw verbouwing voorbij voordat u er erg in heeft. Van het begin tot het einde leveren wij de juiste service. Allround Bouw Service B.V. kan u helpen door bijvoorbeeld uw vergunning aan te vragen bij de gemeente Amsterdam, maar ook met het ontwerp van uw verbouwing. Wij geven u veel tips, bouwkundig advies en een creatieve kijk op uw ontwerp. Bovendien helpen wij u met het kiezen uit alle mogelijkheden die u heeft.

Onze manier van werken

Onze ervaring, vakmanschap en manier van werken hebben gezorgd voor een ruim klantenbestand. De klanten van Allround Bouw Service zijn vooral tevreden over onze betrouwbaarheid en over de transparantie binnen de verbouwing: deze twee factoren zorgen voor een plezierige manier van samenwerking. Al voor de verbouwing begint, weet u precies waar u aan toe bent. En tijdens de verbouwingsperiode hanteren wij een strakke planning waarvan u op aan kunt. U wordt nooit aan uw lot overgelaten, want uw verbouwing wordt van het begin tot het eind in goede banen geleid. Wij passen zelfs onze werkschema’s aan uw wensen aan, om de overlast tijdens het verbouwen te beperken.

Wilt u binnenkort verbouwen?

Hebt u plannen om aankomende periode uw woning te laten verbouwen? Vraagt u dan bij Allround Bouw Service in Amsterdam een vrijblijvende offerte aan.