Verbouwen

/Ruim wonen

VERBOUWEN

Huis verbouwen, kosten en juiste aannemer vinden

Voor het laten verbouwen van uw appartement of woning, zult u de juiste keuze moeten maken met architect  constructeur en vervolgens de aannemer die de verbouwing doet.

Verbouwen kost veel energie en geld, het zou gebruikelijk zijn als het stukje spoeler kan. Bij deze betrokken partijen hebben grote rol. Overleg het intern goed hoe het moet uitzien of het in budget past. Laat de juiste tekening in zijn details met bestek maken. Beslist goed hoe de ruimtes met name de indeling uit zal zien. Maak een lijst over de materialen die u zelf wil aanschaffen, zoals vloeren, keuken, sanitair, tegels en zo. Zodra alles al bekend is, nodig de aannemers uit voor kennis. Overleg het met de aannemer of het haalbaar is of hij ook ideeën heeft. Laat een opencalculatie opstellen. Vraag aannemer de referentielijst van afgelopen jaar. Zodra die binnen is, neem contact met ze. Stel vragen hoe de ervaring met de aannemer was. Of hij meer dan %10 als meerwerk gecreëerd van aanneemsom. Dit is de juiste manier om uw verbouwing met succes te laten verbouwen.

Als aannemer in Amsterdam zijn wij goede kandidaat voor het complete verbouwingen van appartementen, woningen huizen, bedrijfspanden enz. In overleg met u of met uw bouwbegeleider [architect] kunnen wij elke verbouwing met succes opleveren.

Wij zijn ook gespecialiseerd in monumentale panden. De meeste panden in Amsterdam dateren uit de vorige eeuw. Dit zijn voornamelijk monumenten die inmiddels aan verbouwing toe zijn. Veel van die oude panden hebben een aparte indeling, die mensen tegenwoordig niet meer handig vinden. Als u dat wilt, zorgt Allround Bouw Service ervoor dat er muren worden doorgebroken. Zo creëert u meer ruimte in uw huis of kantoor. Ook een aanbouw geeft  extra veel ruimte aan uw keuken of woonkamer.

Ervaring en service van begin tot het eind

Dankzij onze jarenlange ervaring is uw verbouwing voorbij voordat u er erg in heeft. Van het begin tot het einde leveren wij de juiste service. Allround Bouw Service B.V. kan u helpen door bijvoorbeeld uw vergunning aan te vragen bij de gemeente Amsterdam, maar ook met het ontwerp van uw verbouwing. Wij geven u veel tips, bouwkundig advies en een creatieve kijk op uw ontwerp. Bovendien helpen wij u met het kiezen uit alle mogelijkheden die u heeft.

Onze manier van werken

Onze ervaring, vakmanschap en manier van werken hebben gezorgd voor een ruim klantenbestand. De klanten van Allround Bouw Service zijn vooral tevreden over onze betrouwbaarheid en over de transparantie binnen de verbouwing: deze twee factoren zorgen voor een plezierige manier van samenwerking. Al voor de verbouwing begint, weet u precies waar u aan toe bent. En tijdens de verbouwingsperiode hanteren wij een strakke planning waarvan u op aan kunt. U wordt nooit aan uw lot overgelaten, want uw verbouwing wordt van het begin tot het eind in goede banen geleid. Wij passen zelfs onze werkschema’s aan uw wensen aan, om de overlast tijdens het verbouwen te beperken.

Wilt u binnenkort verbouwen?

Hebt u plannen om aankomende periode uw woning te laten verbouwen? Vraagt u dan bij Allround Bouw Service in Amsterdam een offerte aan.