Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens
Bouw & Verbouwprojecten


「ABS」 Verbouwen

Uw droomhuis is onze passie, laat uw huis door Allround Bouw Service B.V. verbouwen

START PAGINA
5/5 - (4 stemmen)

VERBOUW & RENOVATIEPROJECTEN

WONING OF GRACHTENPAND VERBOUWEN AMSTERDAM

VERBOUWEN AMSTERDAM E.O.

Voor het laten verbouwen van uw appartement, woonhuis, monumentale grachtenpand of kantoorruimte moet u belangrijke keuzes maken. U gaat op zoek naar een goede architect, een constructeur en een betrouwbare aannemer met een prima reputatie en veel vakkennis en vakmanschap.

Verbouwen Amsterdam kost geld en vaak veel energie. Weten met wie u zakendoet, goed plannen en goede afspraken maken met alle betrokkenen in het bouwproject, voorkomen een hoop ergernis en onvoorziene, extra kosten. Zet wensen en afspraken op papier en stel zoveel mogelijk vragen om er zeker van te zijn dat architect en aannemer de juiste partner zijn voor uw bouwproject. Bespreek met beide het budget dat u heeft en overtuig uzelf ervan dat voorstellen binnen het budget passen.

Laat tekeningen in detail maken en vraag bij grote bouwprojecten om een bestek. Maak een lijst met de materialen die u zelf wil aanschaffen zoals vloeren, keuken, sanitair en tegels. Maak kennis met de Allround Bouw Service B.V. (aannemer Amsterdam), bespreek uw plannen en vraag om advies en een open calculatie. Vaak heeft de aannemer waardevolle ideeën waar u zelf nog niet aan gedacht heet, zoals voor het besparen van ruimte of het bedenken van oplossingen, bijvoorbeeld elektra installatie. U doet er goed aan om de aannemer te vragen naar een lijst met referenties van het afgelopen jaar. U kunt dan van andere opdrachtgevers horen of verbouwingen naar wens zijn uitgevoerd. Stel vragen over de communicatie tijdens het bouwproject, over meerwerk, of het budget niet overschreden is of deadlines gehaald werden.

01

DE SPECIALIST IN HET VERBOUWEN EN RENOVEREN AMSTERDAM

Als aannemer in Amsterdam zijn wij dé partij voor het complete verbouwingen van appartementen, woningen huizen, bedrijfspanden enz. In overleg met u of met uw bouwbegeleider [architect] leveren we elke verbouwing met succes op. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van monumentale panden in Amsterdam. De meeste panden in Amsterdam dateren uit de vorige eeuw. Dit zijn voornamelijk monumenten die inmiddels aan renovatie toe zijn. Veel van die oude panden hebben een aparte indeling, die mensen tegenwoordig niet meer handig vinden. Desgewenst zorgt Allround Bouw Service voor het doorbreken van muren en wanden. Zo creëert u meer ruimte in uw huis of kantoor. Ook een aanbouw of kelder geeft extra veel ruimte. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw verbouwing voorbij voordat u er erg in heeft. Van het begin van het project tot en met de oplevering verlenen we de service die u van Allround Bouw Service mag verwachten. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag met het opstellen en aanvragen van de bouwvergunning bij de gemeente Amsterdam als die nodig is. We geven tips, bouwkundig advies en kijken altijd met een creatieve blik naar uw ontwerp.

02

ONZE MANIER VAN WERKEN

Onze ervaring, vakmanschap en manier van werken hebben gezorgd voor een ruim

klantenbestand. De klanten van Allround Bouw Service zijn, buiten een prachtig resultaat, vooral tevreden over onze betrouwbaarheid en over de duidelijke communicatie tijdens de verbouwingen Amsterdam: deze twee factoren zorgen voor een plezierige manier van samenwerken. Al voor de verbouwing begint, weet u precies waar u aan toe bent. Tijdens de verbouwingsperiode hanteren wij een strakke planning waar u van op aan kunt. We laten u nooit aan uw lot over, want uw verbouwen wordt van het begin tot het eind in goede banen geleid. Onze timmerman (We) passen zelfs onze werkschema’s aan uw wensen aan, om de overlast tijdens het verbouwen te beperken.

WILT U BINNENKORT VERBOUWEN?

Heeft u plannen om binnenkort uw woning te laten verbouwen Amsterdam? Vraag dan een offerte aan bij aannemer Allround Bouw Service B.V. in Amsterdam.

03

Op maat voor u gemaakt

Allround Bouw Service B.V. helpt zijn klanten met diverse specifieke specialiteiten, bijvoorbeeld een hangmat, een spelhok voor kinderen of een lamp op maat.

Mensen kiezen vaak voor lampen op maat om een uniek en gepersonaliseerd element aan hun interieur toe te voegen. Dit kan variëren van aangepaste kroonluchters en hanglampen tot op maat gemaakte tafel- of vloerlampen. Hierbij kan rekening worden gehouden met de stijl van het interieur, de kleurenschema's, de thema's en andere specifieke voorkeuren van de klant.