Sloopwerk

Slopen en asbest

Slopen doen wij niet zomaar. Wij werken op een professionele en milieubewuste wijze, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ieder sloopwerk vraagt om een passende benadering, ongeacht de grootte van het pand. Ook onderzoeken wij of er asbest vrij kan komen. Voorafgaand aan de uiteindelijke werkzaamheden geven wij u advies.

Hoe gaan we te werk?

Wij maken vooraf, geheel kosteloos, een duidelijke analyse van de situatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Wij streven ernaar om uw opdracht perfect uit te voeren, tot volle tevredenheid en met zo min mogelijk overlast.

De volgende stap is het verzorgen van de vergunning voor de container. Wij dekken vervolgens de plekken af waar onze medewerkers op zullen lopen, bijvoorbeeld hallen en trappen. De buren worden geïnformeerd over de werkzaamheden in de komende periode (i.v.m. eventuele geluidsoverlast).

Wij stempelen daar waar nodig en doppen alle leidingen af die voor lekkages zouden kunnen zorgen. Indien nodig gaan we zeer voorzichtig te werk bij de sloopwerkzaamheden. Het puin wordt gesorteerd afgevoerd in sterke puinzakken. Hout- en buisdelen worden netjes op maat gezaagd en gebundeld afgevoerd. Na het sloopwerk verwijderen wij het puin en de ergste stof.

Asbest

Tijdens sloopwerkzaamheden worden wij regelmatig geconfronteerd met asbest. Indien dat het geval is, schakelen wij onmiddellijk een gespecialiseerd bedrijf in asbestsanering in. Wij staken onze werkzaamheden totdat de asbest veilig verwijderd is!