Restauratie

Restauratie Amsterdam

Restauratie van monumentale panden

Voor restauratie hebben wij binnen ons bouwbedrijf een speciaal team van bouwkundig specialisten die over de juiste expertise beschikken. Zij zijn ervaren in het restaureren van monumenten in Amsterdam en omgeving. Een monument is tenslotte vaak een uitzonderlijk bouwwerk dat niet alleen speciale restauratietechnieken vereist, maar ook gebonden is aan regelgeving. Bij Allround Bouw Service BV hebben wij alle kennis en kunde in huis en zijn we gespecialiseerd in de benodigde oude werkwijzen en in het materiaalgebruik. Wij herstellen uw monument in authentieke glorie.

AannemerBetrouwbaar en transparant

Allround Bouwservice heeft een ruime vaste groep klanten in Amsterdam en omgeving waar wij erg trots op zijn. Onze klanten roemen onze ervaring, betrouwbaarheid, vakmanschap en manier van werken. We zijn volledig transparant in alles wat we doen, zodat u van begin tot eind van de werkzaamheden precies weet waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat alles in goede banen geleid wordt!

Overweegt u een restauratie?

Hebt u plannen om aankomende periode uw woning te laten restaureren? Vraag dan eens vrijblijvend een offerte bij Allround Bouw Service aan. Of stuur ons een berichtje, dan nemen wij contact met u op om uw wensen door te nemen.