Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Restauratie Amsterdam

5/5 - (2 stemmen)

RESTAURATIE VAN MONUMENTAALPANDEN

Het restauratie van monumentale panden in Amsterdam is werk voor de specialist.

RESTAURATIE AMSTERDAM E.O.

De restauratie van een Rijksmonument vereist immers een totaal andere aanpak dan de restauratie van een ‘gewoon’ oud Amsterdamse pand. De kosten van een restauratie kunnen behoorlijk oplopen, laat daarom tijdig en periodiek uw historische pand of monument inspecteren.

Het team van Allround Bouw Service heeft deze specifieke expertise in huis en restaureert uw monumentale pand grondig en vakkundig. Wij zijn zeer ervaren in het restaureren van monumenten in Amsterdam-Zuid. Een monument is tenslotte een uitzonderlijk bouwwerk dat niet alleen speciale restauratietechnieken vereist, maar ook qua renovatie en verbouwing gebonden is aan regelgeving. Allround Bouw Service is gespecialiseerd in de benodigde oude werkwijzen en in het gebruiken van de benodigde specifieke materialen.

Wij renoveren uw monument en herstellen de authentieke glorie.

  • ▫   Schilderwerk
  • ▫   Ramen en kozijnen
  • ▫   Hemelwaterafvoer
  • ▫   Reiniging van gevels en kozijnen
  • ▫   Onderhoud van historische daken
  • ▫   Onderhoud monumentale vloeren
  • ▫   Bouwkundige inspectie
  • ▫   Isolatie
  • ▫   Houtrot

HET VERBETEREN VAN HET BINNENMILIEU VAN EEN OUD PAND

Ook het binnenmilieu van oude woningen verdient aandacht:

Met het binnenmilieu bedoelen we het geheel van temperatuur, geluid, licht, straling en luchtkwaliteit. Goed ventileren is belangrijk, net als zon- en geluidwerende voorzieningen. Te hoge concentraties CO2, of andere stoffen zoals allergenen en ziektekiemen zijn slecht voor de gezondheid en kunnen allerlei klachten veroorzaken. Ook langdurig geluidsoverlast en te hoge of lage temperatuur kunnen leiden tot klachten.

Ventilatiemogelijkheden, een goede luchtkwaliteit en een aangename binnentemperatuur zijn nodig om gezond en aangenaam te kunnen wonen. Oude panden moeten vaak aangepast worden aan het huidige gebruik en de wensen van de bewoner. Hiervoor zijn vaak bouwkundige aanpassingen nodig. Ook voor het verbeteren van het binnenmilieu kunt u ons inschakelen.

RESTAUREREN IN AMSTERDAM

Allround Bouwservice heeft een ruim bestand aan vaste klanten in Amsterdam en omgeving waar wij erg trots op zijn. Onze klanten roemen onze ervaring, betrouwbaarheid, vakmanschap en manier van werken. We zijn volledig transparant in alles wat we doen. Zo weet u van het begin van het project tot en met de oplevering precies waar u aan toe bent. Wij leiden uw renovatieproject in prima banen. Bekijk onze portfolio vraag naar onze lijst met referenties: opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met u.

SUBSIDIE VOOR DE RESTAURATIE VAN UW MONUMENT

De overheid vindt het belangrijk dat Rijksmonumenten in stand worden gehouden. Daarom zijn er subsidiemogelijkheden voor het onderhoud en de restauratie van monumentale panden. Eigenaren van een monument kunnen in een aantal gevallen aanspraak maken op deze subsidie voor het onderhoud en restauratie. Voor meer informatie kijkt u op Restauratiefondshypotheek en Subsidie Rijksmonument.

OVERWEEGT U EEN RESTAURATIE VAN UW PAND IN AMSTERDAM-ZUID?

Heeft u plannen om uw woning of monument te laten restaureren? Vraag dan vrijblijvend om vakkundig advies of een offerte.

Neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V..