Renovatie

 

Renovatie Amsterdam

Wij renoveren van modern tot monumentaal

Het uitvoeren van al uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden in Amsterdam. Wij hanteren scherpe tarieven en kennen de bouwmarkt door en door. Zoekt u een bouwbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor energiezuinigste renovatie, aandacht voor details en 100% vakmanschap? Dan moet u zeker in gesprek met ons gaan, wij helpen u graag!

Renovatie-Amsterdam
Renovatie van een pand

Elke renovatie is bij ons in goede handen

Onze voornaamste dienstverlening bestaat uit het renoveren van woningen, winkels en panden in de gehele provincie Noord-Holland: van modern tot monumentaal, van klein tot groot, van advies tot realisatie, en dat tegen zeer scherpe tarieven. Het uitwerken van uw plannen doen we samen met u. We informeren u over de richtlijnen, het materiaalgebruik, de uitvoerbaarheid en de bouwsnelheid. Bij de realisatie houden we u op de hoogte van de vorderingen. Bovendien zijn we altijd altijd bereikbaar voor u, zodat u precies weet hoe en wat!

Heeft u plannen voor een renovatie?

Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, komt u vrijblijvend bij ons langs of bekijk ons portfolio. Allround Bouw Service BV denkt met u mee in alle opzichten! Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.