Jacob Obrechtstraat Amsterdam

J Obrechtstraat

Jacob Obrechtstraat Amsterdam

Jacob Obrechtstraat Amsterdam

Project informatie:

Allround Bouw Service B.V. heeft dit project verbouwd naar tevredenheid van klant.

Totale aanpak | werkwijze [ Renovatie | Verbouwen | Restauratie ] van circa 210 vierkante meter. [Bijzondere project]

Woningtype: Tussenwoning [Rijks- en gemeentelijke monument]

 • Bel-etage
 • 2de verdiepingsvloer
 • Aan- en daarop opbouw
 • Tuin

Voor meer uitleg, neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V.

Verbouwing Kast opmaat timmeren Trap laten bouwen Balustrade opmaat Balustrade staal opmaat Kast opmaat laten maken Kast opmaat timmeren 3 Keuken voorbereiden Keuken installeren Amsterdam Badkamer meubel opmaat Badkamer betegelen WC betegelen

1 comment

 1. Omgevingsvergunning

  Eén vergunning voor al uw werkzaamheden
  U wilt uw monument verbouwen, onderhouden of restaureren? Meestal krijgt u dan te maken met de omgevingsvergunning die geregeld is binnen de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). U hoeft maar één vergunning aan te vragen voor al uw werkzaamheden. U hebt bovendien een vast aanspreekpunt: uw gemeente.

  Uitgangspunt: bij wijziging aan monument vergunning nodig
  Over het algemeen geldt dat u voor iedere wijziging aan uw beschermde monument een omgevingsvergunning nodig hebt. Voor sloopwerk, het verplaatsen of verbouwen van uw monument zult u daar ongetwijfeld bij stilstaan. Maar ook voor bijvoorbeeld het schilderen van de gevel in een andere kleur of het vervangen van historisch glas in een raam hebt u een vergunning nodig.

  Meer dan alleen de gevel
  De bescherming van een monument gaat trouwens verder dan alleen de gevel. De bescherming, en dus ook de vergunningplicht, geldt voor het geheel. Ook voor het wijzigen van beschermde tuinen en parken, standbeelden of bijvoorbeeld een bijgebouw of hekwerk hebt u een vergunning nodig. Twijfelt u of u een vergunning nodig hebt? Informeer dan bij uw gemeente.

  U wilt iets binnenshuis veranderen?
  U bent van plan uw interieur te veranderen? Voor aanpassingen aan interieuronderdelen met monumentale waarde, zoals stucplafonds of historische wandbekleding, is een vergunning nodig.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *