✺ © 2020 ------Aannemer----- Allround Bouw Service BV------------------⫸
Share
Please assign a menu to the primary menu location

Onze Diensten


Diensten

VERBOUW, RENOVATIE BOUWWERKZAAMHEDEN

Verbouwingen en renovaties zijn belangrijke ingrepen op uw pand. Maar u wilt de impact op de dagelijkse gang van zaken natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Daarom proberen we de doorlooptijd voor u zo kort mogelijk te houden. En bij bedrijfspanden streven we ernaar dat uw dagelijks werk gewoon door kan blijven gaan.

Allround Bouw Service B.V. wordt als aannemer ook ingeschakeld voor inbraakpreventie, onderhoud of complete ‘turn key’ opleveringen. Neemt u eens een kijkje bij de die wij recent hebben opgeleverd!

Wat kunnen wij voor u  betekenen? Zoals u hieronder ook ziet, pakt Allround Bouw Service van vloerbalken tot aan de nokken binnen- en aan uw huis.

Van 2001 tot heden

0%

BADKAMER | WC

Een nieuwe badkamer, laten renoveren door aannemersbedrijf Amsterdam

Badkamer Verbouwen

LUXE | ZWARTE BADKAMER

Voor natte ruimtes zoals badkamers zijn de mogelijkheden eindeloos. Vanzelfsprekend biedt een grote badkamer meer opties dan een kleine badkamer, maar u zult versteld staan van de slimme oplossingen die we bedenken voor kleine badkamers. Alles wat een badkamer of doucheruimte functioneel, aangenaam, comfortabel en luxueus kan maken kunnen wij voor u verzorgen. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. maakt van uw badkamer een compleet en perfect afgewerkt geheel. Of het nu luxe, elegant of strak en modern moet zijn -met een compleet toiletsysteem of een oplossingen voor douche of bad- dankzij de grote verscheidenheid aan modellen vinden we samen altijd de combinatie die voldoet aan uw wensen, smaak en budget. Voor een geheel nieuwe badkamer of een paar kleine aanpassingen van uw badkamer neemt u vrijblijvend contact met aannemers- en bouwbedrijf in Amsterdam op, alles is bespreekbaar.

SLOPEN

Allround Bouw Service B.V. werkt op een professionele en milieubewuste wijze, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ieder sloopwerk vraagt om een passende benadering, ongeacht de grootte van het pand. Ook onderzoeken wij of er asbest vrij kan komen. Voorafgaand aan de uiteindelijke werkzaamheden geeft aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. u advies.

KORT UITLEG HOE WE AAN HET WERK GAAN?

Allround Bouw Service B.V. maakt vooraf, geheel kosteloos, een duidelijke analyse van de situatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Allround Bouw Service B.V. streeft ernaar om uw opdracht perfect uit te voeren, tot volle tevredenheid en met zo min mogelijk overlast.

De volgende stap is het verzorgen van de vergunning voor de container. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. dekt vervolgens de plekken af waar onze medewerkers op zullen lopen, bijvoorbeeld hallen en trappen. De buren worden geïnformeerd over de werkzaamheden in de komende periode (i.v.m. eventuele geluidsoverlast).

Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. stempelt daar waar nodig en doppen alle leidingen af die voor lekkages zouden kunnen zorgen. Indien nodig gaan we zeer voorzichtig te werk bij de sloopwerkzaamheden. Het puin wordt gesorteerd afgevoerd in sterke puinzakken. Hout- en buisdelen worden netjes op maat gezaagd en gebundeld afgevoerd.

ASBEST

Voordat wij beginnen met slopen of aannemen, adviseren wij onze klanten dat ze een asbestinventarisatierapport in handen te hebben. Dat voorkomt dure onderzoekkosten en de wachttijd.

Tijdens sloopwerkzaamheden worden aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. regelmatig geconfronteerd met asbest. Indien dat het geval is, schakelt Allround Bouw Service B.V. onmiddellijk een gespecialiseerd bedrijf in asbestsanering in. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. staken onze werkzaamheden totdat de asbest veilig verwijderd is!

ALGEMENE TIMMERWERK

Timmerwerk is een zeer uitgebreid onderdeel van het bouwen. Hieronder leest u diversen werkzaamheden wij allemaal voor u kunnen uitvoeren.

PLAFONDS

Het rachelwerk voor het plafond vervaardigen wij met Metal-stud of tengels. Hierbij helpt een laser ons het plafond keurig recht en waterpas aan te brengen. Het isolatiemateriaal kan bestaan uit Rockwool of glasvezelisolatie.

Het plafond zelf bestaat uit gipsplaten van 12,5 mm. Voor een brandwerend plafond brengen wij twee lagen gipsplaat aan, gecombineerd met stukwerk van 5 mm. De voorschriften van de veiligheidswet schrijven namelijk een minimale plafonddikte van 28 mm voor.

Systeemplafonds:  Allround Bouw Service kan bijna alle soorten systeemplafonds leveren en monteren. De keuze is aan u wat voor frame en de platen eraan gemonteerd moeten worden.

WANDEN

Aannemersbedrijf | Allround Bouw Service B.V.

Werkzaamheden

Er zijn veel soorten die wij gebruiken voor wanden.

Ytongblokken

Geperste gipsblokken die stevige wanden kan bouwen op verschillende diktes. Deze raden wij aan voor natte ruimtes.

Gasbetonblokken

Het zijn geperste betonnen korreltjes die zeer licht wanden kunnen bouwen.

Faay wanden

De geperste vlasscheven  die stabiele rechte wanden bouwen. De delen worden vastgelijmd.

Metalstud/ of [HSB]  2/3 houten rachelwerk wanden

Voor het rachelwerk kiezen we Metal-stud of hout (2×3). Voor stevige muren gebruiken we extra OSB-platen van 9mm. Tussen de wand met rachelwerk hoort isolatie. De afwerking (gips) vindt plaats met 9 mm stukplaten die gestukadoord worden. Zo wordt uw wand sterk en recht.

DEUREN EN RAMEN

Allround Bouw Service levert en plaatst alle raam- en deurkozijnen binnen en buiten. Op maat laten maken is geen probleem voor ons.

Er zijn veel soorten binnendeuren die wij u helpen met kiezen. Voor de voordeur hangen wij graag een brandvertragende deur af.

Allround Bouw Service isoleert ook uw woning met HR++ glazen. Aangezien HR-isolatie glazen dikker zijn, zullen wij de sponning van de huidige raam zodanig aanpassen dat de glaslatten niet te lelijk opbouw-uitzicht hebben.

Veel oude woningen in Amsterdam hebben verzakkingen,  waardoor de ramen of de deuren klem zitten of door slechte onderhoud verrot zijn. Allround Bouw Service kan het hang- en slotwerk van uw woning nakijken en verbeteren.

VLOEREN

Wij leggen bijna alle soorten houten vloeren. Ook als vloerbalken vergaan zijn en vervangen moeten worden kunnen wij u van dienst zijn. Wij doen dit zonder dat wij uw wanden of badkamer hoeven te slopen. Deze manier van werken bespaart u veel geld! Wij adviseren onze klanten om Fermacell platen te laten leggen voor een stevige isolerende vloer. Wij kunnen ook uw vloer- of plafonds isoleren met EASY CELL. Dat zijn piepschuim-korreltjes die door een gat van 8cm doorsnee zijn geblazen/geperst. Dit is een zeer effectieve en voordelige isolatie voor uw vloer en plafond.

DAKKAPEL OF TERRAS

Het op maat bouwen van een dakkapel of een terras is voor ons evenmin een probleem. We monteren daarbij plinten, lijsten en vensterbanken. Bij plinten en lijsten overleggen we altijd met u waar uw voorkeur naar uitgaat. In de bouwmarkten zijn veel kant en klare materialen te koop. Mocht u het graag willen, dan kunnen wij ook op maat frezen en aftimmeren.

Het timmerwerk van kasten opmaat, keukens en schuifdeuren in de wanden is een specialisme van ons. Aarzel niet om uw wensen en ideeën aan ons kenbaar te maken – wij bouwen het voor u!

BALKONS EN HOUTEN TRAPPEN

Allround Bouw Service levert en plaatst trappen dicht of open. In Amsterdam hebben veel panden slecht ondergehouden balkons die aan vervanging toe zijn. Allround Bouw Service kan uw balkons voordelig renoveren.

ELEKTRA INSTALLATIE

Het installeren van een compleet nieuwe elektra voor uw pand is, normale zaak wat Allround Bouw Service B.V. doet. Maar wij installeren ook de elektra voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Wij moeten werken volgens de richtlijnen van NEN1010. Dat wil zeggen dat alle elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen, utiliteitsinstallaties en industrie (plus alles wat daarmee samenhangt) bij aanleg en grootschalige renovatie moeten voldoen aan zeer strenge eisen.

DE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN DIE ONZE ELEKTRICIENS KUNNEN UITVOEREN:

  • Bekabeling aanleggen
  • Elektra aanleggen/aanpassen
  • Extra groepen aanleggen
  • Groepenkast vervangen
  • Internetlijn aanleggen
  • Krachtstroom aanleggen voor inductie plaat of een oven.
  • Meterkast verplaatsen
  • Meterkast vervangen
  • Stopcontact verleggen
  • Stopcontacten aarden
  • Stopcontacten verlagen
  • Storingen verhelpen
  • Telefoonlijn aanleggen
  • Verlichting + spotjes aanleggen
  • Groepenkast

Allround Bouw Service kan alle merken en typen groepenkasten leveren, zoals een ABB groepenkast. Deze groepenkasten voldoen aan de strengste veiligheidseisen volgens de huidige NEN 1010.

Bij ons kiest u voor vakmanschap en scherpe prijzen. Een goed ontwerp en een goede installatie zijn van groot belang voor een veilige installatie. Allround Bouw Service beschikt over ervaren monteurs die u verzekeren van een uitstekende installatie. Onze erkende installateur is van vele markten thuis. Wij kunnen ook uw elektra aanleggen en andere elektrische klussen verrichten.

Indien nodig kunnen wij ook de aardlekpen tot 13 meter inslaan en aanleggen tot aan de meterkast.

LOODGIETERS EN CV INSTALLATIES

Hieronder ziet u alle installatie-werkzaamheden op een rij:

  • Verstopping verhelpen
  • Lood en Zinkwerk
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Klimaat voorzieningen [WTW]
  • Alle soorten Dakwerk
  • Riolering vervangen/aanleggen
  • Sanitair met of zonder meubel monteren
  • Boiler
  • Ventilatie creëren/aanleggen
  • CV: Ketels en totale installatie
  • Vloerverwarming
  • Gas leidingen leggen en aansluiten
  • Lekkages verhelpen

WATERLEIDINGEN EN CV-KETEL

Voor het aanleggen van waterleidingen gebruiken wij materiaal van de merken Henco of Unipijp. Ons persapparaat gebruikt hiervoor speciale koppelingen. Het zal duidelijk zijn dat wij onze klanten het nieuwste en meest veilige product aanbieden.

We proberen de buizen zoveel mogelijk weg te werken in de muur. Onder de CV-ketel, waar de buizen in het zicht zijn, gebruiken we koper en staal. Flexibele buis zou namelijk eerder beschadigd kunnen raken.

Wij kunnen alle koud- en warmwaterleidingen aanbrengen waar ze nodig zijn. De gasleiding met mantel en zonder koppelingen wordt rechtstreeks van de gasmeter naar de CV-ketel of de keuken getrokken.

Indien gewenst leggen wij alvast de aansluitingen van de vloerverwarming. Voor CV-installaties leggen wij alle aan- en afvoerleidingen met gasverdeler aan.

Als eerste treffen wij de voorbereidingen voor de Cv-installatie. De juiste capaciteit van de Cv-ketel is erg belangrijk. De ruimte moet goed opgemeten worden. Eerst wordt de capaciteit van de radiatoren gekozen. Wij adviseren bij 60m2 vloeroppervlak en een plafondhoogte van circa 3 meter (inhoud zo’n 180 m3) een HR ketel van 28 KW [klasse 4]. Bij grotere ruimtes een wat grotere van 34 KW [klasse 5]. Uiteraard zijn er nog andere ketels met hogere capaciteit.

De lengtes van de radiatoren bepalen de gaten van de leidingen die onder de radiatoren aangesloten zullen worden. Voor de afvoer van het giftige rookgas adviseren wij een afvoerpijp die tot aan het dak doorloopt. Het expansievat en de CV plaatsen wij op een plek waar u er geen last van zult hebben, zoals in een speciaal geïsoleerde kast op het balkon. De kamerthermostaat wordt in de woonkamer geplaatst, op een handige hoogte van 140 cm.

Er is een brede keuze aan designradiatoren waaruit  u een keuze kunt maken. Voor een handkoekradiator adviseren wij de afmetingen 60 bij 180 cm.

Wij werken volgens de strenge richtlijnen van de algemene NEN-voorwaarden.

De ventilatiepijpen en de gaten daarvoor worden door ons alvast gemaakt en gelegd. Bijvoorbeeld de eerder genoemde doorvoer van de ketel tot aan het dak.

Voor de aanleg van de afvoer is PVC een passende keuze; wij gebruiken nooit scherpe 90 graden bochten bij onze afvoerleidingen.

Indien gewenst, zullen we bij grotere ruimtes een ventilatie box met standen plaatsen. Goede ventilatie is belangrijk voor de gezondheid.

Alle leidingen worden geperst en getest. Tijdens het bouwen zetten we al water op alle leidingen die met water te maken hebben. Op deze manier weten we dat er tijdens het werk geen leidingen beschadigd kunnen raken.

ONDERHOUD CV

U kunt ons ook inschakelen voor het schoonmaken en/of onderhouden van uw Cv-ketel. Voor meer info kunt u ons altijd bellen.

UW WONING ISOLEREN

Isolatie van uw woning is een gemakkelijke manier om de waarde van uw woning te verhogen. Het heeft namelijk invloed op het energielabel van uw huis, dus zo kunt u – naast het comfort dat isolatie u biedt – tegelijkertijd de taxatiewaarde verhogen.

AANNEMER ALLROUND BOUW SERVICE LOST UW GELUIDSPROBLEMEN OP…

… maar daarnaast verbeteren wij de akoestiek in cafés, disco’s en theaters. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied, gedurende ruim twee jaar was ons bedrijf louter gericht op het aanbrengen van geluidsisolatie in cafés.

HOE GAAN WE TE WERK?

Wij laten de locatie volledig uitmeten. Naar aanleiding van deze metingen bepalen we dan wat voor materiaal gebruikt zal worden. Wanden, plafonds, vloeren, deuren en ramen worden op zo’n manier geïsoleerd dat de ruimte voldoet aan de strenge DBI-waarden. Na oplevering ontvangt u uiteraard een keuringsrapport.

ENKELE ISOLATIE MATERIALEN DAT WIJ GEBRUIKEN VOOR ISOLATIE

  • Glaswol isolatie
  • Steenwol isolatie
  • EPS isolatieplaten
  • PIR isolatieplaten
  • Home Therm
  • Kingspan

Onze keuze voor wanden en plafonds is: vrij rachelwerk met daartegenaan underlayment platen + PHA 100 dubbele gipsplaten van 12,5 mm en 4 mm stukwerk.

Let op: de oude en de nieuwe plafonds en wanden zijn door deze manier van werken niet met elkaar verbonden, wat een extra goede isolatie van het geluid geeft!

Voor deuren en ramen is de beste keuze: dubbele deuren en isolatieglas, met daartussenin een stilstaande luchtkolom. Een stilstaande luchtkolom is de beste isolatie die er is.

Voor vloeren nemen wij een laag underlayment platen met daarbovenop fermacell platen.

Suskasten met een dubbele doorgang zijn eveneens noodzakelijk voor de geluiddichtheid.

Er zijn tal van mogelijkheden voor geluidsisolatie. Wilt u graag een advies voor uw specifieke situatie, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren.

PLAFOND EN DE VLOER ISOLEREN MET EASYCELL

Met de inblaasmethode van Easycell is een ingrijpende en dure verbouwing niet nodig. Het isoleren van bestaande holle ruimtes zoals vloeren, daken en wanden kost met Easycell veel minder tijd dan het aanbrengen van isolatiedekens of platen.

Hiervoor moeten meestal eerst de bestaande vloer- of wandafwerking verwijderd worden voordat geïsoleerd kan worden. En hierna moeten deze zelfde delen weer teruggeplaatst worden. Dit maakt het isoleren arbeidsintensief en duur. Wij boren gaten van 8 cm doorsnede en na het spuiten van isolatie materiaal maken wij de gaten dicht.

ISOLATIEMATERIAAL

Voor elk specifieke doel gebruiken we speciaal materiaal voor het isoleren:

Buitengevels – SpouwPlaat mono  [Flexibele en stevige, waterafstotende spouwplaat. Op aanvraag met zwart mineraalvlies leverbaar]

Hellende daken – Fastfixx [ROCKWOOL Fastfixx is een volledig afgewerkt, snel en eenvoudig te monteren isolatiesysteem, bestaande uit een brandveilige, geluidswerende en thermisch isolerende harde steenwolplaat, lijm en T-afwerkprofielen. Optioneel leverbaar zijn L-afwerkprofielen.]

Platte daken – Rhinox [Zeer goed beloopbare dakisolatieplaat met geïntegreerde extra harde toplaag, een harde middenlaag en een stevige onderlaag. Geproduceerd op basis van de gepatenteerde Triple Density productietechnologie.]

Houtbouw en wanden – BouwPlaat [Harde steenwolplaat met zeer goede thermische, brandwerende en akoestische eigenschappen voor isolatie van hout-, wand- en plafondconstructies.]

Vloeren – Zwevende VloerPlaat [Zeer harde steenwolplaat met een hoge weerstand tegen indrukking.]

Brandwerende toepassingen – Conlit Steelprotect Board [Conlit Steelprotect Board is een onbrandbare steenwolplaat met een zeer hoge densiteit.]

STUCKADOORWERK

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al uw stukadoorswerk in de particuliere en zakelijke afbouwbranche uitvoeren. Als stukadoor zorgen wij in een snelle en efficiënte service, waarin kwaliteit voor opstaat.

WIJ STUCKEN VOOR U

Spuitwerk voor muren en plafonds, het aanbrengen van sierpleister met gebruik van spachtelputz voor een perfecte afwerking van uw muren,

Raapwerk voor het strak maken van ruwe wanden en het aanbrengen van uiteenlopende ornamenten.

Op een rij:

  • Uitrapen van wanden met kalkmortel
  • Gipswerken
  • Schuurwerk aan wanden en plafonds
  • Diverse soorten sierpleister
  • Buitenstukadoorswerk
  • Lijstwerk voor wand en plafond
  • Plafond plinten
  • Schimmel herstel
  • Spuitwerk
  • Sierpleister
  • Spachtelputz
  • Raapwerk
  • UP210 voor sterke wanden binnen en buiten

WAT DOEN WIJ ALS STUKADOOR?

Als u vindt dat uw muur wel wat opfrissing kan gebruiken, laat ons dan langskomen! Als u een wat grovere muur hebt, kan onze stukadoor deze weer helemaal mooi en egaal voor u maken. Als u wilt, kunnen wij zelfs een sierlaag aanbrengen. Er zijn allerlei mogelijkheden ook om met een of meerdere kleuren te werken.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Eerst zorgen we ervoor dat de rest van de kamer niet beschadigd raakt door onze werkzaamheden. Dus we plakken vloeren, kozijnen en deurposten af.  Om de muur mooi egaal te kunnen maken brengen we eerst een primerlaag aan. De spleten, barsten en scheuren vullen we met glasvezelband. En tenslotte smeren we er een laag pleister overheen.

De regel één voor ons is schoon werken en schoon achterlaten. Wij dekken alles netjes af!

STAALCONSTRUCTIES

Voor staalconstructies werken wij zeer nauw samen met een erkend constructiebedrijf dat voor ons berekeningen en tekeningen maakt.

Datzelfde bedrijf levert en monteert de staalconstructies.

Alle risico’s worden afgedekt met een Construction All Risks (CAR) verzekering, die wordt afgegeven voor uw pand.

DAKWERK

Allround Bouw Service B.V. staat ook voor u klaar voor alle klussen op het dak van uw woning of bedrijf. Wat voor type dak u ook heeft.

HELLENDE DAKEN

Dakpannen zijn er in ontelbare kleuren en maten, wij hebben een uitgebreid assortiment dakpannen van verschillende materialen, zoals betonnen, keramische en singles dakpannen. Welk soort dakpan geschikt is voor uw situatie, is helemaal afhankelijk van uw huis en uw eigen wensen. Onze dakdekker beschikt over de nodige vakkundigheid voor het maken van een mooi pannendak.

PLATTE DAKEN

Voor platte daken dak heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking, waarvan gemodificeerde bitumen de meest voorkomende is. Het voordeel van een bitumineuze dakbedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken, waardoor het ook geschikt is voor de meest complexe dak vormen.

VOOR DEZE DAKWERKZAAMHEDEN KUNT U ONS ALS DAKDEKKER INSCHAKELEN

  • Lei dekken
  • Dakonderhoud
  • Zinkwerk en goot
  • Platte daken
  • Pannendaken
  • Dakterrassen
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Veluxramen
  • Dakkoepels
  • Loodwerk
  • Daklekkage
  • Dakonderhoud
  • Dakisolatie

ONDERHOUD VAN UW DAK

Een dak moet goed onderhouden worden. Invloeden van het weer en bijvoorbeeld bomen zorgen voor vuil op het dak. Als u het vuil periodiek laat verwijderen, zal uw dak langer meegaan. Wij reinigen ook uw regenpijpen, om verstoppingen te voorkomen. Daarnaast voeren wij preventieve reparaties uit, wat de kans op een lekkage aanzienlijk verkleint. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over klein en groot onderhoud aan uw dak.

GEVEL

Een gevel is kwetsbaar voor wind, regen, hoge en lage temperaturen. Door de jaren heen kunnen er door verwering scheurtjes ontstaan in het voegwerk. Om afbrokkelend voegwerk te stoppen, is het belangrijk dat de gevel goed onderhouden wordt. Wij verzorgen al het gevelwerk dat nodig is aan uw woning of bedrijfspand.

GEVELRENOVATIE

Gevelwerk en gevelrenovatie zijn een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in snijvoegen. Het verwijderen van een gebroken klinker en het vervangen door een passende nieuwe is voor onze specialisten geen probleem. Daarnaast brengen wij lateien aan en vervangen wij lood.

Sommige gevels zijn zo aangetast dat ze geheel verkleurd zijn. Wij halen de oorspronkelijke kleur terug door de gevel schoon te spuiten met een speciaal reinigingsmiddel. Als u dat wenst, kunnen wij uw gevel ook zandstralen.

In Amsterdam is het soms lastig om werkzaamheden uit te voeren aan een gevel, omdat er bijna geen steiger gebouwd kan worden. Ons steigerbedrijf ziet echter bijna altijd kans een passende steiger te plaatsen.

VOEGWERK

Door het herstellen van het voegwerk verandert de uitstraling van een gebouw al snel. Wij kunnen voor u het voegwerk vervangen of repareren, scheurvorming herstellen, voegvullingen aanbrengen, maar ook isolerende en vochtwerende maatregelen treffen. Sommige eenvoudige gevelbehandelingen kunnen zorgen voor een jarenlange bescherming tegen binnendringend vocht en dus ook resulteren in een besparing op uw stookkosten. U kunt ook kiezen voor het energetisch renoveren van uw buitenschil, u heeft dan maximaal rendement tegen relatief lage renovatiekosten.

  • Welke soorten voegen zijn er?
  • Geborstelde voeg
  • Gesneden voeg
  • Holle voeg
  • Knipvoeg
  • Open stootvoeg
  • Snijvoeg
  • Stootvoeg
  • Verdiepte voeg

VOCHT PROBLEMEN

In veel gevallen wordt vochtoverlast binnen uw woning veroorzaakt door slijtage van het gevelwerk buiten, dat blijkt vaak na uitgevoerde inspecties. Wanneer vocht kan binnendringen en niet meer goed kan uitdampen, ontstaan er binnen de woning vochtproblemen. Overtollig vocht heeft een negatieve invloed op het binnenmilieu, vochtige ondergronden zijn een voedingsbodem voor schimmelgroei wat uiteindelijk schadelijk is voor uw gezondheid. Bij goed onderhoud van uw gevel worden deze problemen verholpen.

GEVEL IMPREGNEREN

Om gevels duurzaam te beschermen, kunnen wij ze impregneren met een “damp open” impregneersysteem. Dit beschermt het gevelwerk tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een verminderde aanhechting van vuil. Hierdoor is de gevel beter te onderhouden en is het voegwerk beter beschermd. “Damp open” impregneren zorg ervoor dat het vocht uit de steen kan. De droge muur zorgt voor een hoge isolerende werking. Zo wordt de investering terugverdiend en profiteert u van een gemakkelijk te onderhouden gevel en het behoud van het originele voegwerk. Impregneer gaat minimaal 10 jaar mee, zodat u lange tijd verzekerd bent van een frisse uitstraling van uw gevel. U ontvangt hierbij ook 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

MEER INFORMATIE OVER GEVELWERK

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning of bedrijf? Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Voor meer uitleg, neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V.