Allround Bouw Service (bv)
Delen
Neem contact op
ABS

Verleende Diensten sinds 2001

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus.

Kort in beeld

ABS

Aannemer- en bouwbedrijf in Amsterdam e.o.

Voor uw klussen waar allrounder voor nodig is

VAN FUNDERING TOT AAN DE NOK, BINNEN EN BUITEN

VERLEENDE DIENSTEN

Wij zijn een jong en dynamisch bouwkundige aannemer – en bouwbedrijf in Amsterdam, dat sinds 2001 actief werkt in bouwsector. In deze periode hebben wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers veel projecten uitgevoerd, zoals verbouwen, renoveren en onderhouden van panden, woningen en winkels. U kunt bij ons terecht voor de uitvoering van een groot project, maar wij kunnen u ook van dienst zijn voor de kleinere opdrachten, zoals badkamer verbouwen, bouwkundige onderzoek en doorbraak van muren.

SINDS 2001

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus. Wij denken graag met u mee en adviseren u zowel tijdens het voortraject als bij de uiteindelijke uitvoering van gehele opdracht of het asbest inventarisatie rapporten die gemeente eist. Uw wensen kunnen worden weergegeven in een 3D tekening om vervolgens vertaald te kunnen worden naar een technisch haalbare oplossing.

01

BETAALBAAR EINDRESULTAAT

Door de jaren heen hebben wij ons altijd ingespannen om de wensen van onze klanten om te zetten in een even prachtig als betaalbaar eindresultaat. Door deze benadering worden wij regelmatig aanbevolen door bestaande opdrachtgevers. Wij zijn dan ook reuze trots op het feit dat wij op deze wijze telkens weer nieuwe opdrachten krijgen! Wilt u graag weten wat de uitvoering van uw plannen gaat kosten? Neem dan gewoon even contact met ons op. U kunt volstaan met het sturen van een schets met een korte werkomschrijving; onze voorkeur gaat echter uit naar een persoonlijk gesprek op de locatie waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. We kunnen dan namelijk een betere inschatting maken van de kosten. Indien u wenst, kunnen wij twee tal offertes opstellen, waarin u betere keuzes kunt maken.

Ik wil zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren om kosten te besparen.
Geen probleem. Wij denken met u mee. Zo kunt u ook met een krap budget uw plannen of dromen verwezenlijken! Aannemer | Allround Bouw Service zal zijn best doen om u daarbij te helpen. Net als iedereen zijn wij ook op de hoogte dat in Nederland recensie heerst in bouwsector. Daarom doen wij ons uiterste beste om onze tarieven laag te houden.

KLEIN OF EEN GROTE PROJECT

Of het een klein project of groot is, verbouwing kost veel geld en energie. De stof, lawaai en overlast voor buren zijn de meest voorkomende details waar rekening mee gehouden worden. In Nederland geld veel regels tijdens verbouwingen, zoals de tijden, vergunningen en de veiligheidseisen. Hebt u plannen om te verbouwen, kom met uw plannen 3 weken van te voren bij ons, zodat wij op de tijd de vergunningen bij het stadsdelen kunnen aanvragen. Moet er gesloopt worden dan hebben wij een asbestinventarisatie rapport en voor het reserveren van ruimte voor container nodig. Dit kost 7 werkdagen bij de meeste stadsdelen. Zorg dat uw buren op de hoogte zijn dat er komende periode gewerkt zullen worden. Uiteraard schilt het per stadsdeel. Daarom willen wij graag de ruimte bezichtigen om ons opdrachtgevers goed te kunnen informeren.

02

WAT KUNNEN WIJ VOOR BETEKENEN

Aannemer Allround Bouw Service pakt van vloerbalken tot aan de nokken binnen en aan uw huis. Wij doen bijna alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Het aanvragen van bouwvergunning kunnen wij ook voor u regelen. Wij kennen diverse bedrijven die de vergunningen snel voor u en voor ons regelen. Mocht u toch heien of fundering aangebracht willen hebben, dan verwijzen wij u naar een ander bedrijf die voor dit soort klussen gespecialiseerd zijn. De bouwtekeningen kunnen wij voor u vooraf regelen. Zo als u hiernaast ziet, hebben wij een lijst met linken opgesteld om het makkelijker voor u te maken. Wij zijn een klein allround aannemer die bijna alle voorkomende werkzaamheden in de bouwsector aanpakt. Allround Bouw Service wil maximaal een pand van 5 etages aan te nemen. Wij willen graag zonder overbelasting van onze manschap de klus naar tevredenheid opleveren. Te groot worden, willen wij ook niet. Wij, het team van Allround Bouw Service bestaan van vaste ZZP’ers en onderaannemers die iedere zijn eigen specialisme kennen.

De zorgvuldige installateurs en bouwspecialisten van aannemer Allround Bouw Service verzorgen uw totale renovatie in Amsterdam en omgeving. Gaat u inpandig verbouwen, of bouwt u extra ruimte aan? Wij verzorgen de complete installatie van uw koud- en warmwatervoorziening, riolering en hemelwater-installatie, ventilatiesysteem en bijvoorbeeld keukenaansluiting. U huurt ons in bij de verbouwing van uw huis of winkel. Eigenlijk verzorgen wij alle techniek in uw woning of pand.
Ongeveer 40 procent van onze werkzaamheden wordt verricht in – bewoonde – woningen. Dit kan een kleine reparatie zijn, maar ook een grote(re), projectmatige opdrachten. Wij beseffen maar al te goed dat een verbouwing een grote impact heeft op de bewoners. Om die reden informeren wij onze klanten over de uit te voeren werkzaamheden, zowel voor als tijdens de klus. We proberen zo de overlast tijdens en na de uitvoering tot een minimum te beperken.

03

ONDERHOUD BEWOOND OF ONBEWOOND

Hoewel het zowel voor u als voor ons wat lastiger is, hoeft de verbouwing van een bewoonde woning geen probleem te zijn. Ervaring heeft ons geleerd dat wij een bewoonde woning net zo goed kunnen renoveren als een onbewoonde.
De aanwezige inboedel wordt naar een andere kamer verplaatst. We werken de lege kamer af en zetten het meubilair weer terug. Dit herhalen we tot alle ruimtes klaar zijn.
Mocht dit niet zijn wat u wenst, dan zijn er nog andere mogelijkheden. Zoals uw inboedel veilig verhuizen naar een bekende opslagruimte. Een verzekering dekt dan uw inboedel tegen verlies of beschadiging.