Isolatie

Isolatie van uw woning

Uw woning isoleren

Isolatie van uw woning is een gemakkelijke manier om de waarde van uw woning te verhogen. Het heeft namelijk invloed op het energielabel van uw huis, dus zo kunt u – naast het comfort dat isolatie u biedt – tegelijkertijd de taxatiewaarde verhogen.

Allround Bouw Service lost uw geluidsproblemen op…

… maar daarnaast verbeteren wij de akoestiek in cafés, disco’s en theaters. Wij hebben een ruime ervaring op dit gebied, gedurende ruim twee jaar was ons bedrijf louter gericht op het aanbrengen van geluidsisolatie in cafés.

Hoe gaan we te werk?

Wij laten de locatie volledig uitmeten. Naar aanleiding van deze metingen bepalen we dan wat voor materiaal gebruikt zal worden. Wanden, plafonds, vloeren, deuren en ramen worden op zo’n manier geïsoleerd dat de ruimte voldoet aan de strenge DBI-waarden. Na oplevering ontvangt u uiteraard een keuringsrapport.

Het materiaal dat wij gebruiken voor isolatie

Onze keuze voor wanden en plafonds is: vrij rachelwerk met daartegenaan underlayment platen + PHA 100 dubbele gipsplaten van 12,5 mm en 4 mm stukwerk.

Let op: de oude en de nieuwe plafonds en wanden zijn door deze manier van werken niet met elkaar verbonden, wat een extra goede isolatie van het geluid geeft!

Voor deuren en ramen is de beste keuze: dubbele deuren en isolatieglas, met daartussenin een stilstaande luchtkolom. Een stilstaande luchtkolom is de beste isolatie die er is.

Voor vloeren nemen wij een laag underlayment platen met daarbovenop fermacell platen.

Suskasten met een dubbele doorgang zijn eveneens noodzakelijk voor de geluiddichtheid.

Er zijn tal van mogelijkheden voor geluidsisolatie. Wilt u graag een advies voor uw specifieke situatie, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren.

Plafond en de vloer isoleren met Easycell

Met de inblaasmethode van Easycell is een ingrijpende en dure verbouwing niet nodig. Het isoleren van bestaande holle ruimtes zoals vloeren, daken en wanden kost met Easycell veel minder tijd dan het aanbrengen van isolatiedekens of platen.

Hiervoor moeten meestal eerst de bestaande vloer- of wandafwerking verwijderd worden voordat geïsoleerd kan worden. En hierna moeten deze zelfde delen weer teruggeplaatst worden. Dit maakt het isoleren arbeidsintensief en duur. Wij boren gaten van 8 cm doorsnede en na het spuiten van isolatie materiaal maken wij de gaten dicht.

Isolatiemateriaal

Voor elk specifieke doel gebruiken we speciaal materiaal voor het isoleren:

Buitengevels SpouwPlaat mono  [Flexibele en stevige, waterafstotende spouwplaat. Op aanvraag met zwart mineraalvlies leverbaar]

Hellende daken Fastfixx [ROCKWOOL Fastfixx is een volledig afgewerkt, snel en eenvoudig te monteren isolatiesysteem, bestaande uit een brandveilige, geluidswerende en thermisch isolerende harde steenwolplaat, lijm en T-afwerkprofielen. Optioneel leverbaar zijn L-afwerkprofielen.]

Platte daken Rhinox [Zeer goed beloopbare dakisolatieplaat met geïntegreerde extra harde toplaag, een harde middenlaag en een stevige onderlaag. Geproduceerd op basis van de gepatenteerde Triple Density productietechnologie.]

Houtbouw en wanden BouwPlaat [Harde steenwolplaat met zeer goede thermische, brandwerende en akoestische eigenschappen voor isolatie van hout-, wand- en plafondconstructies.]

Vloeren Zwevende VloerPlaat [Zeer harde steenwolplaat met een hoge weerstand tegen indrukking.]

Brandwerende toepassingen Conlit Steelprotect Board [Conlit Steelprotect Board is een onbrandbare steenwolplaat met een zeer hoge densiteit.]