Badkamer Verbouwen Amsterdam


Natte ruimtes

Badkamer | Video

VERBOUWEN | RENOVATIE VAN BADKAMER EN TOILET VOOR ELK BUDGET

Als u de badkamer of het toilet laat verbouwen wilt u vanzelfsprekend weten wat de kosten daarvoor zijn. Voor elke badkamer of toiletruimte, en voor elk budget, bieden we oplossing. Van budgetbadkamer tot een luxe design badkamer met wellness uitstraling, we denken graag met u mee. Klein budget? Ook met wat kleine aanpassingen krijgt uw badkamer of toilet een hele nieuwe, frisse look.

WERKWIJZE VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES EN CALCULATIE VAN VERBOUWING

Maak een afspraak en we komen geheel vrijblijvend bij u langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. We doen er alles aan om binnen het beschikbare budget de perfecte badkamer of toiletruimte te realiseren. Als er nog geen tekening is, maken wij een digitale 3D-tekening. U krijgt dan vooraf al meteen een goed beeld van uw nieuwe badkamer. Daarnaast informeren we u graag over de materialen en sanitair voor uw badkamer. (Aannemer Amsterdam) Allround Bouw Service werkt met diverse leveranciers die wel tot 20 % korting geven op tegels en sanitair.

EEN NIEUWE BADKAMER OF TOILET VOOR ELK BUDGET

De kosten verbouwen badkamer kunnen variëren van € 3.000,00 tot € 20.000,00 en voor elk budget zijn er volop mogelijkheden. Zo hoeft het opfrissen van uw badkamer met een paar kleine aanpassingen niet in de papieren te lopen, Op basis van uw wensen en budget bepaalt u zelf wat u wilt besteden: er is altijd wel een variant die bij uw budget past.

ALLROUND BOUW SERVICE BV, VOOR BADKAMER- EN TOILETRENOVATIE IN AMSTERDAM-ZUID

Sinds 2001 zijn wij uw specialist in Amsterdam-Zuid voor badkamer- en toiletrenovatie, van standaarduitvoering tot heerlijk luxe badkamers. Voor elk budget realiseren we met creatieve en slimme oplossingen een complete renovatie. Uw badkamer geheel renoveren? Dat kan! Maar ook met een paar kleine aanpassingen en ons vakmanschap krijgt uw badkamer een volledig nieuwe look. Voor het verbouwen of renoveren van badkamer en toilet is het niet nodig om een architect in te schakelen. Een schetsje op A4-formaat met een opgaaf van

het gekozen sanitair en de te gebruiken materialen is voldoende om een calculatie te maken. Maak een klein schetsje op A4 en geef aan welke materialen (zoals sanitair en tegels) u wilt gebruiken.

BADKAMER VERBOUWEN IN AMSTERDAM BIJ ONS SLECHTS 9 WERKDAGEN!

Voor een standaard badkamer kiezen veel van onze opdrachtgevers tegels en sanitair dat duurzaam maar ook zeer voordelig is. Voor de uitvoering van een standaardbadkamer werken we met het standaard sanitair van Grohe, witte tegels van Mosa (15 x 15) en antraciet vloertegels (30 x 30). Vaak volstaan een eenvoudige wastafel en doucheruimte om aan de wensen van de klant te voldoen.

U hoeft niet wekenlang op uw nieuwe badkamer te wachten. Het opleveren van een standaard badkamer in combinatie met een toilet duurt bij ons slechts 9 werkdagen.

spatscherm

STANDAARD BADKAMER VERBOUWEN

UW LUXE DESIGN

Laat uw badkamer door ons omtoveren tot een luxe badkamer! Door goed te luisteren naar uw wensen, leggen we de basis voor een succesvol project. Wij zijn ervan overtuigd: iets bijzonders heeft geen concurrentie. Met veel materiaalkennis en kunde laten we u verschillende ontwerpen en dessins zien. Ons vakmanschap zorgt voor de droombadkamer die u voor ogen hebt.

Wie denkt aan een luxe badkamer, denkt aan een prachtige spatwand met een nis en mooi afgewerkte profielen, ingebouwde ledverlichting in wandtegels en plafond en een perfect op maat gemaakt badkamermeubel. De mogelijkheden voor designbadkamers zijn onbegrensd. Ook voor een prachtige beton look met beton-stuc zoals beton Ciré bent u bij Allround Bouw Service aan het juiste adres. Uiteraard kunt u zelf de kleuren uitkiezen.

Een prachtige drain of een set mooie inbouwkranen in de inloopdouche maken een inloopdouche sfeervol en makkelijker schoon te houden. Een badkamermeubel maken wij geheel naar wens en op maat op maat zodat het perfect past in de sfeer en ruimte van uw droombadkamer. Allround Bouw Service timmert alle badkamermeubels zelf en laat ze vervolgens spuiten. Ook een ingebouwd tv-toestel of geluidssysteem aan het plafond behoren tot de mogelijkheden, ondanks dat de apparatuur geplaatst wordt in een vochtige ruimte. Met ons vakmanschap en de technieken die we toepassen zorgen ervoor dat uw badkamer een veilige ruimte wordt.

Heeft u de ruimte en u wilt een badkamer met toilet of een sauna, vertel ons uw ideeën maar! Veiligheidsglas, luxe scharnieren en op maat gemaakt hardglas zorgen voor de finishing touch in uw badkamer.

GLASMOZAÏEK

Badkamers in combinatie met glasmozaïek zijn tegenwoordig heel populair. Wij werken hoeken en kieren zodanig af dat er niet in de mozaïekdeeltjes geknipt hoeft te worden en dat is wel zo mooi! Voor ronde zijden in uw badkamer zijn mozaïektegels een perfecte oplossing.

Verbouwen vereist veel vakkennis over timmerwerk, elektra, loodgieterswerk, stukadoorswerk, betegelen, voegen, kitten, beton, metselwerk, enzovoort.  Het team van Aannemer Allround Bouw Service heeft al deze expertises in huis.

Heeft u interesse? Neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V.