Allround Bouw Service B.V.
Delen
Neem contact op
ABS


Badkamer & WC - Installatie

Een totale verbouwing of renovatie van een badkamer of een WC kost ons slechts 14 werkdagen de tijd, tot een oplevering.

Beginpagina

BADKAMER EN TOILET RENOVATIE VOOR ELK BUDGET

VRIJBLIJVEND ADVIES EN CALCULATIE VAN BADKAMER VERBOUWING

BADKAMER VERBOUWEN & RENOVEREN

Als u de badkamer of het toilet laat verbouwen wilt u vanzelfsprekend weten wat de kosten daarvoor zijn. Voor elke badkamer of toiletruimte, en voor elk budget, bieden we oplossing. Van budgetbadkamer tot een luxe design badkamer met wellness uitstraling, we denken graag met u mee. Klein budget? Ook met wat kleine aanpassingen krijgt uw badkamer of toilet een hele nieuwe, frisse look.
Maak een afspraak en we komen geheel vrijblijvend bij u langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. We doen er alles aan om binnen het beschikbare budget de perfecte badkamer of toiletruimte te realiseren. Daarnaast informeren we u graag over de materialen en sanitair voor uw badkamer.
De kosten verbouwen badkamer kunnen variëren van € 3.000,00 tot € 20.000,00 en voor elk budget zijn er volop mogelijkheden.

01

UW LUXE DESIGN

Laat uw badkamer door ons omtoveren tot een luxe badkamer! Door goed te luisteren naar uw wensen, leggen we de basis voor een succesvol project. Wij zijn ervan overtuigd: iets bijzonders heeft geen concurrentie. Met veel materiaalkennis en kunde laten we u verschillende ontwerpen en dessins zien. Ons vakmanschap zorgt voor de droombadkamer die u voor ogen hebt.
Wie denkt aan een luxe badkamer, denkt aan een prachtige spatwand met een nis en mooi afgewerkte profielen, ingebouwde ledverlichting in wandtegels en plafond en een perfect op maat gemaakt badkamermeubel.
De mogelijkheden voor designbadkamers zijn onbegrensd. Ook voor een prachtige beton look met beton-stuc zoals beton Ciré bent u bij Allround Bouw Service aan het juiste adres. Uiteraard kunt u zelf de kleuren uitkiezen.

02

STANDART BADKAMER

Voor een standaard badkamer renovatie & installatie kiezen veel van onze opdrachtgevers tegels en sanitair dat duurzaam maar ook zeer voordelig is.
U hoeft niet wekenlang op uw nieuwe badkamer te wachten. Het opleveren van een standaard badkamer in combinatie met een toilet duurt bij ons slechts 14 werkdagen.
Een prachtige drain of een set mooie inbouwkranen in de inloopdouche maken een inloopdouche sfeervol en makkelijker schoon te houden.
Een badkamermeubel maken wij geheel naar wens en op maat op maat zodat het perfect past in de sfeer en ruimte van uw droombadkamer. Allround Bouw Service timmert alle badkamermeubels zelf en laat ze vervolgens spuiten.
Heeft u de ruimte en u wilt een badkamer met toilet of een sauna, vertel ons uw ideeën maar! Veiligheidsglas, luxe scharnieren en op maat gemaakt hardglas zorgen voor de finishing touch in uw badkamer.

GLASMOZAÏEK OF BETON-CIRE

Badkamers in combinatie met beton-cire zijn tegenwoordig heel populair.
Heeft u interesse? Neem contact met aannemer Allround Bouw Service B.V.

Kies hier je ontwerp!