Badkamer Verbouwen

/Natte ruimtes

Badkamer | Video

BADKAMER | WC

U wilt graag uw Badkamer verbouwen of eventuele kosten daarvan weten. Met badkamers zijn op ieder budget een oplossing. Het kan budgetbadkamer of tot een zeer luxe design badkamer worden. Als opdrachtgever gaat u zelf bepalen hoeveel u voor uw badkamer wilt betalen. Wat u misschien te kort kom, is de advies en de vakmanschap.

Voor badkamer en WC renovatie, hoeft u geen apart architect voor te schakelen. Maak een klein schetsje op een A4 en zet naast wat voor materialen als  sanitair en de tegels wilt gebruiken. Neem contact met ons op, wij komen u adviseren hoe wij het samen kunnen aanpakken. Lees hieronder aandachtig wie we zijn en wat wij doen:

Wij verbouwen sinds 2001 van standaard tot luxe badkamers in Amsterdam. Voor ieder budget kunnen wij met creatieve en slimme oplossingen een complete renovatie realiseren. Uw badkamer geheel renoveren? Dat kan! Maar ook met kleine aanpassingen krijgt uw badkamer een volledig nieuwe look.

Wat doen wij?

U maakt een afspraak met ons, wij komen langs en bespreken met u uw wensen en mogelijkheden, de perfecte badkamer binnen uw budget. Als er nog geen tekening is, maken wij voor u een 3D-tekening. U krijgt dan uw nieuwe badkamer vooraf al digitaal te zien. Wij informeren u graag over de materialen die in uw situatie het beste uitkomen. Wij kennen diverse leveranciers die soms tot 20 procent korting geven op bijvoorbeeld tegels en sanitair.

Badkamers voor ieder budget

U wilt uw badkamer vernieuwen met nieuwe tegels of misschien ook het sanitair of de indeling aanpassen. De badkamer opfrissen hoeft niet altijd duur te zijn. Badkamerprijzen variëren van € 3.000 tot € 20.000. Op basis van uw wensen en budget bepaalt u zelf wat u wilt besteden: er is altijd wel een variant die bij uw budget past.

/Luxe design

Standaard badkamer verbouwen een lang project? Bij ons slechts 9 werkdagen!

De meeste zakelijke klanten van ons kiezen voor hun huurwoningen tegels en het sanitair die duurzaam maar ook zeer voordelig zijn. Hiervoor werken wij met het standaard sanitair van het merk Grohe, witte tegels van Mosa (15 x 15) en antraciet vloertegels (30 x 30). Vaak volstaat een simpele wastafel en doucheruimte om aan de wensen van de klant te voldoen.

U hoeft niet wekenlang op uw badkamer te wachten. Het opleveren van een standaard badkamer in combinatie met een wc duurt bij ons slechts 9 werkdagen.

Luxe design-badkamer

Wilt u uw huidige badkamer door ons om laten toveren in een luxe badkamer? Dat kan! Door goed te luisteren naar uw wensen, leggen we de basis voor een succesvol project. Wij zijn ervan overtuigd: iets bijzonders heeft geen concurrentie. Aangezien wij veel kennis hebben van de diverse materialen, kunnen wij u meerdere ontwerpen en dessins tonen. Gecombineerd met uw persoonlijke wensen ontstaat zo precies uw droombadkamer. Wij zullen u uitnodigen om de tegels en het sanitair ter plekke te vergelijken.

Wij willen hier u niet attenderen op de lewisplaten waarop we licht beton storten, nee want dat doen wij ook voor goedkopere badkamers. Hier hebben we het over design badkamers: denk aan een prachtige spatwand met een nis die netjes afgewerkt is met RVS-hoekprofiel rondom, met daarin in twee ledspotjes, of wandtegels die met ledlampjes afgewerkt worden…. Aannemer Allround Bouw Service kent geen grenzen met designbadkamers. Zoals bijvoorbeeld de beton-look: wij kunnen uw badkamer deels of geheel stuken met betonstuc. Beton Ciré is ook een populaire stucsoort die er prachtig uit ziet. Uiteraard kunt u zelf de kleuren kiezen.

Een prachtige drain of een set van inbouwkranen op de juiste plek in de inloopdouche maakt het sfeervol en gemakkelijker voor schoonmaak. Niets is mooier dan een op maat gemaakt badmeubel die de vorm van uw ruimte vult. Aannemer Allround Bouw Service kan alle badkamermeubels zelf timmeren en vervolgens laten spuiten. Zelfs een ingebouwd tv-toestel of een geluidssysteem aan het plafond is geen probleem voor ons. Hoewel het een vochtige ruimte is, kent Aannemer Allround Bouw Service de techniek die ervoor zorgt dat alles veilig blijft.

U hebt de ruimte en u wilt een badkamer met combinatie wc of een sauna, vertel ons uw idee maar! Veiligheidsglazen, luxe scharnieren en op maat gemaakt hardglas geven de juiste sfeer in uw badkamer.

Badkamers met combinatie glasmozaïek zijn tegenwoordig heel populair. Wij creëren de hoeken en de kieren zodanig dat er geen mozaïekdeeltjes geknipt hoeven te worden. Het is veel mooier om te zien als ze heel kunnen blijven. Ronde zijdes bekleden wij vaak met mozaïektegels.

Een badkamer verbouwen vereist veel vakkennis over timmerwerk, elektra, loodgieterswerk, stukadoorswerk, betegelen, voegen, kitten, beton, metsel, enzovoort.  Aannemer Allround Bouw Service heeft als allround aannemer al deze experts team in huis.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!