Allround Bouw Service B.V.
Delen
Contactgegevens
Allround Bouw Service B.V.


「ABS」 Uw aannemersbedrijf

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus.

5/5 - (38 stemmen)

Aannemer- en bouwbedrijf in Amsterdam e.o.

Voor uw klussen waar allrounder voor nodig is

Aannemersbedrijf Amsterdam e.o.

Wij zijn een jong en dynamisch bouwkundig aannemersdrijf in Amsterdam, dat sinds 2001 actief is in de bouwsector. In deze periode hebben wij tal van projecten uitgevoerd, variërend van verbouwingen en renovaties tot het onderhoud van panden, woningen en winkels, altijd tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten, zoals de bouw van badkamers, bouwkundig onderzoek en het realiseren van muurdoorbraak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons direct contact met opdrachtgevers zorgen wij voor een perfecte uitvoering van elke klus. We denken graag met u mee en voorzien u van advies, zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de daadwerkelijke uitvoering van uw opdracht, of het nu gaat om complete projecten of het opstellen van asbestinventarisatierapporten zoals vereist door de gemeente. Uw wensen kunnen vergroot worden in een 3D-tekening, die vervolgens kan worden vertaald naar een technisch uitvoerbare oplossing.

01

BETAALBAAR EINDRESULTAAT

Gedurende de jaren hebben we ons altijd ingespannen om de wensen van onze klanten om te zetten in prachtige en haalbare projecten. Dankzij deze aanpak worden wij regelmatig aanbevolen door bestaande opdrachtgevers. We zijn dan ook bijzonder trots op het feit dat we op deze manier voortdurend nieuwe opdrachten binnenhalen. Wilt u graag weten wat de uitvoering van uw plannen gaat kosten? Neem dan gewoon contact met ons op. U kunt volstaan ​​met het sturen van een schets met een korte werkomschrijving; onze voorkeur gaat echter uit naar een persoonlijk gesprek op de locatie waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. Op die manier kunnen we een nauwkeurige berekening maken van de kosten. Als u dat wenst, kunnen we twee verschillende offertes opstellen, zodat u betere keuzes kunt maken.

Als u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren om kosten te besparen, is dat geen probleem. Wij denken graag met u mee, zodat zelfs met een beperkt budget uw plannen of dromen verwezenlijkt kunnen worden. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. te Amsterdam zal er alles aan doen om u daarbij te helpen. Net als iedereen zijn wij ervan bewust dat in Nederland hoge eisen worden gesteld aan de bouwsector. Daarom doen wij ons uiterst best om onze tarieven betaalbaar te houden.

KLEIN VAN GROOT PROJECT

Of het nu om een ​​klein of groot project gaat, bouwen brengt altijd kosten en inconsistent met zich mee. Stof, lawaai en overlast voor buren zijn veelvoorkomende zaken waar rekening mee moet worden gehouden. In Nederland zijn er tal van regels voor verbouwingen, zoals tijdschema’s, vergunningen en veiligheidseisen. Als u plannen heeft om te verbouwen, raden we aan om minimaal 3 weken van tevoren contact op te nemen met ons op te nemen, zodat we tijdig de aangevraagde vergunningen kunnen aanvragen bij de stadsdelen. Als er sloopwerkzaamheden moeten plaatsvinden, hebben we een asbestinventarisatierapport nodig en moeten we ruimte reserveren voor een container. Dit kost doorgaans 7 werkdagen bij de meeste stadsdelen. Zorg ervoor dat uw buren op de hoogte zijn van de cruciale werkzaamheden gedurende de aanbevolen periode. Uiteraard kunnen de vereisten per stadsdeel verschillen. Daarom willen wij graag de ruimte bezichtigen om onze opdrachtgevers goed te kunnen informeren.

02

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN

Aannemersbedrijf Allround Bouw Service staat klaar om een ​​scala aan bouwwerkzaamheden uit te voeren, van vloerbalken tot aan de nok van zowel binnen als buiten uw huis. We zijn gedreven in bijna alle waardevolle bouwactiviteiten. Bovendien kunnen wij u helpen bij het aanvragen van bouwvergunningen, waarbij we samenwerken met verschillende bedrijven die deze vergunningen snel en efficiënt kunnen regelen. Als u echter een heiwerk of financieringswerkzaamheden nodig heeft, zullen wij u doorverwijzen naar gespecialiseerde bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. We kunnen ook de benodigde bouwtekeningen voor uw project vooraf voor u verzorgen.

Ons streven is om projecten aan te nemen tot maximaal twee projecten tegelijk, om ervoor te zorgen dat we de klus naar volle tevredenheid kunnen voltooien zonder onze medewerkers over te belasten. Ons team bij aannemersbedrijf Allround Bouw Service bestaat uit vaste zzp’ers en aangesloten ondernemers, elk met hun eigen specialismen.

ZORGVULDIGE SERVICE

Onze zorgvuldige aannemersbedrijf in Amsterdam nemen de totale renovatie van uw woning in Amsterdam en omgeving voor hun rekening. Of het nu gaat om een ​​interne verbouwing of een uitbreiding van uw ruimte, wij verzorgen de volledige installatie van uw koud en warmwatervoorziening, riolering, hemelwaterafvoer, ventilatiesysteem en bijvoorbeeld de aansluiting van uw keuken. U kunt ons inschakelen voor renovaties in uw woning of winkel. Kortom, wij beheren alle technische aspecten van uw woning of pand.

Ongeveer 40 procent van onze werkzaamheden wordt uitgevoerd in bewoonde woningen, variërend van kleine reparaties tot grotere, projectmatige opdrachten. Wij begrijpen dat een verbouwing een aanzienlijke impact kan hebben op de bewoners. Daarom informeren wij onze klanten uitgebreid over de uit te voeren werkzaamheden, zowel voorafgegaan aan als tijdens de klus. We streven ernaar om eventuele overlast te voorkomen tijdens en na de uitvoering tot een minimum te ingewikkeld.

03

AANNEMERSBEDRIJF VOOR ONDERHOUD BEWOOND WONING

Hoewel het zowel voor u als voor ons lastiger kan zijn, hoeft de verbouwing van een bewoonde woning geen probleem te zijn. Ervaring heeft ons geleerd dat wij een bewoonde woning net zo goed kunnen renoveren als een onbewoonde.

Tijdens de renovatie wordt de aanwezige inboedel naar een andere kamer verplaatst. We werken de lege kamer af en zetten het meubilair vervolgens weer terug. Dit proces herhaalt ons totdat alle ruimtes klaar zijn.

Als dit niet aan uw wensen voldoet, zijn er nog andere mogelijkheden, zoals het veilig verhuizen van uw inboedel naar een bekende opslagruimte. In dat geval kan uw inboedelverzekering verzekerd zijn tegen verlies of beschadiging.