Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Vloer Leggen

Naar beneden scrollen

Vloer Leggen

maart 5, 2023Categorie : ABS
Vloer Leggen
Rate this post

Vloeren

Korte uitleg hoeveel soorten vloeren er zijn:

  1. PVC-vloer: PVC is een hoogwaardig kunststofmateriaal dat beschikbaar is in hout- of tegeldessins. Een PVC-vloer kun je zelf leggen in rechte banen of in een visgraatmotief. Het is echter niet geschikt voor ruimtelijke ruimtes.
  2. Houten vloer: Een houten vloer, zoals parket, heeft een natuurlijke uitstraling. Parketvloeren hebben een eikentoplaag van 2 tot 8 mm dik. Je kunt ervoor kiezen om de vloer vooraf te installeren of later te doen. Let op: vooraf geoliede parketvloeren, onzichtbare onderhoudsolie om de garantie te behouden.
  3. Parketvloer leggen: Parketvloeren kunnen in verschillende richtingen worden gelegd, zoals parallel aan de raamkozijnen of in een visgraatmotief. Tegenwoordig is zwevend leggen met een V-groef een populaire trend, maar het is geen eenvoudige taak. Het is aan te raden een ervaren vakman in het schakelen, en de juiste isolatievloer voor vloerverwarming te kiezen.
  4. Visgraatvloer: Visgraat is een patroon waarbij de vloerdelen schuin en haaks op elkaar worden gelegd, wat een trapsgewijs onmogelijk patroon. Er is ook een variant genaamd "Hongaarse punt", waarbij de planken schuin worden afgezaagd, waardoor rechte lijnen ontstaan ​​in plaats van een trapsgewijs patroon.
  5. Polyurethaan vloer: Polyurethaan is een vloeibare gietvloer die over een bestaande ondergrond kan worden verwerkt. Dit type vloer is elastisch en eenvoudig schoon te houden, waardoor het goed past bij een modern interieur.
  6. Tegels: Tegelvloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn daarom geschikt voor ruimtelijke ruimtes.
  7. Gietvloeren: Gietvloeren, zoals epoxyvloeren en polyurethaanvloeren, zijn kunststofvloeren die hygiënisch en eenvoudig schoon te houden zijn. Ze passen goed in een modern interieur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.
  8. Terrazzovloer: Een terrazzovloer heeft een authentieke uitstraling en is zeer slijtagebestendig. Het leggen van een terrazzovloer is echter een complexe taak en het wordt aanbevolen om hiervoor een ervaren aannemer, zoals Allround Bouw Service BV, te schakelen. Zij kunnen u goed van dienst zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *