Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Timmerman Amsterdam

Naar beneden scrollen

Timmerman Amsterdam

februari 14, 2023Categorie : ABS
Timmerman Amsterdam
Rate this post

TIMMERWERKZAAMHEDEN 

Timmerwerk is een zeer uitgebreid onderdeel van het bouwen. Hieronder leest u diverse werkzaamheden wij allemaal voor u kunnen uitvoeren.

PLAFONDS

Het rachelwerk voor het plafond vervaardigen wij met Metalstud of tengels. Hierbij helpt een laser ons het plafond keurig recht en waterpas aan te brengen. Het isolatiemateriaal kan bestaan uit Rockwool of glasvezelisolatie.

Het plafond zelf bestaat uit gipsplaten van 12,5 mm. Voor een brandwerend plafond brengen wij twee lagen gipsplaat aan, gecombineerd met stucwerk van 5 mm. De voorschriften van de veiligheidswet schrijven namelijk een minimale plafonddikte van 28 mm voor.

Systeemplafonds: Allround Bouw Service kan bijna alle soorten systeemplafonds leveren en monteren. De keuze is aan u wat voor frame en de platen eraan gemonteerd moeten worden.

WANDEN

  • Er zijn veel soorten die wij gebruiken voor wanden.
  • Ytongblokken
  • Geperste gipsblokken die stevige wanden kan bouwen op verschillende diktes. Deze raden wij aan voor natte ruimtes.
  • Gasbetonblokken
  • Het zijn geperste betonnen korreltjes die zeer licht wanden kunnen bouwen.
  • Faay wanden
  • De geperste vlasscheven  die stabiele rechte wanden bouwen. De delen worden vastgelijmd.
  • Metalstud/ of [HSB] 2/3 houten rachelwerk wanden

 

Voor het rachelwerk kiezen we Metalstud of hout (2×3). Voor stevige muren gebruiken we extra OSB-platen van 9 mm. Tussen de wand met rachelwerk hoort isolatie. De afwerking (gips) vindt plaats met 9 mm stukplaten die gestukadoord worden. Zo wordt uw wand sterk en recht.

 

DEUREN EN RAMEN

Allround Bouw Service levert en plaatst alle raam- en deurkozijnen binnen en buiten. Op maat laten maken is geen probleem voor ons.

Er zijn veel soorten binnendeuren die wij u helpen met kiezen. Voor de voordeur hangen wij graag een brandvertragende deur af.

Allround Bouw Service isoleert ook uw woning met HR++ glazen. Aangezien Na-isolatie glazen dikker zijn, zullen wij de sponning van het huidige raam zodanig aanpassen dat de glaslatten niet te lelijk opbouw uitzicht hebben.

Veel oude woningen in Amsterdam hebben verzakkingen, waardoor de ramen of de deuren klem zitten of door slechte onderhoud verrot zijn. Allround Bouw Service kan het hang- en slotwerk van uw woning nakijken en verbeteren.

 

VLOEREN

Wij leggen bijna alle soorten houten vloeren. Ook als vloerbalken vergaan zijn en vervangen moeten worden kunnen wij u van dienst zijn. Wij doen dit zonder dat wij uw wanden of badkamer hoeven te slopen. Deze manier van werken bespaart u veel geld! Wij adviseren onze klanten om Fermacell platen te laten leggen voor een stevige isolerende vloer. Wij kunnen ook uw vloer- of plafonds isoleren met EASY CELL. Dat zijn piepschuim-korreltjes die door een gat van 8 cm doorsnee zijn geblazen/geperst. Dit is een zeer effectieve en voordelige isolatie voor uw vloer en plafond.

DAKKAPEL OF TERRAS

Het op maat bouwen van een dakkapel of een terras is voor ons evenmin een probleem. We monteren daarbij plinten, lijsten en vensterbanken. Bij plinten en lijsten overleggen we altijd met u waar uw voorkeur naar uitgaat. In de bouwmarkten zijn veel kant-en-klare materialen te koop. Mocht u het graag willen, dan kunnen wij ook op maat frezen en aftimmeren.

Het timmerwerk van kasten, opmaat, keukens en schuifdeuren in de wanden is een specialisme van ons. Aarzel niet om uw wensen en ideeën aan ons kenbaar te maken – wij bouwen het voor u!

BALKONS EN HOUTEN TRAPPEN

Aannemer Allround Bouw Service B.V. levert en plaatst trappen dicht of open. In Amsterdam hebben veel panden slecht ondergehouden balkons die aan vervanging toe zijn. Allround Bouw Service kan uw balkons voordelig renoveren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *