Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Sloopbedrijf Amsterdam

Naar beneden scrollen

Sloopbedrijf Amsterdam

maart 14, 2014Categorie : ABS
Sloopbedrijf Amsterdam
Rate this post

SLOOPWERK

 

Sloopwerkzaamheden doen wij op een professionele en milieubewuste wijze, tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ieder sloopwerk vraagt om een passende benadering, ongeacht de grootte van het pand. Ook onderzoeken wij of er asbest vrij kan komen. Voorafgaand aan de uiteindelijke werkzaamheden geeft aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. u advies.

 

KORT UITLEG HOE WE AAN HET WERK GAAN?

 

Allround Bouw Service B.V. maakt vooraf, geheel kosteloos, een duidelijke analyse van de situatie. Hierbij houden we rekening met uw wensen. Allround Bouw Service B.V. streeft ernaar om uw opdracht perfect uit te voeren, tot volle tevredenheid en met zo min mogelijk overlast.

 

De volgende stap is het verzorgen van de vergunning voor de container. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. dekt vervolgens de plekken af waar onze medewerkers op zullen lopen, bijvoorbeeld hallen en trappen. De buren worden geïnformeerd over de werkzaamheden in de komende periode (i.v.m. eventuele geluidsoverlast).

 

Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. stempelt daar waar nodig en doppen alle leidingen af die voor lekkages zouden kunnen zorgen. Indien nodig gaan we zeer voorzichtig te werk bij de sloopwerkzaamheden. Het puin wordt gesorteerd afgevoerd in sterke puinzakken. Hout- en buisdelen worden netjes op maat gezaagd en gebundeld afgevoerd.

 

ASBEST

 

Voordat wij beginnen met slopen of aannemen, adviseren wij onze klanten dat ze een asbestinventarisatierapport in handen te hebben. Dat voorkomt dure onderzoekkosten en de wachttijd.

 

Tijdens sloopwerkzaamheden worden aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. regelmatig geconfronteerd met asbest.

Indien dat het geval is, schakelt Allround Bouw Service B.V. onmiddellijk een gespecialiseerd bedrijf in asbestsanering in. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. staken onze werkzaamheden totdat de asbest veilig verwijderd is!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *