Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Renovatievloer Leggen

Naar beneden scrollen

Renovatievloer Leggen

maart 5, 2023Categorie : ABS
Renovatievloer Leggen
Rate this post

RENOVATIEVLOER

Er zijn drie soorten renovatievloeren die meest toegepast wordt:

Renovatievloer kiezen wij panden zonder of weinig ventilatiemogelijkheden, naast duurzaam ook worden ze toegepast bij zwamproblemen

Renovatievloer standaard:

Die heeft een gewapende stortlaag [beton]

Renovatievloer droog:

Plaatmateriaal erop het kan multiplex, Fermacell [estrictplaten] zijn.

Semidroog:

Zwaluwstaartplaten [Lewis] aangebracht worden, die vervolgens worden afgewerkt met lichtgewicht dekvloer. Kan eventueel vloerverwarming gelegd worden.

Bovengenoemde vloertypen zijn allemaal geschikt om oude balklaag vloeren te renoveren, maar ook kunnen toegepast bij aanbouw- en uitbouw.

Op zoek naar de perfecte oplossing voor uw vloer te renoveren? Ontdek de voordelen van onze renovatievloer. Of u nu een verouderde vloer nieuw leven wilt inblazen of een vloer met schade wilt herstellen, onze renovatievloer biedt de ideale oplossing.

Waarom kiezen voor onze renovatievloer?

  1. Duurzaamheid: : Onze renovatievloer is ontworpen om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap kunnen we uw vloer duurzaam vernieuwen, waardoor u kosten op de lange termijn wordt gespeeld.
  2. Veelzijdigheid: : Of u nu hout, beton, of een ander vloermateriaal heeft, onze renovatievloer kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Het is geschikt voor diverse ruimtes, zoals woningen, kantoren, en flexibele locaties.
  3. Snelle installatie: : Wij begrijpen dat tijd belangrijk is. Onze renovatievloer kan efficiënt worden vervangen, zodat u snel kunt genieten van een vernieuwde vloer zonder langdurige oplossingen.
  4. Energie-efficiëntie: Als onderdeel van uw vloerrenovatie kunnen we overwegen om isolatie aan te brengen, waardoor uw energiekosten kunnen dalen. Dit draagt ​​bij aan een milieuvriendelijke en elektrische woning.

Waarom kiezen voor ons bedrijf voor uw renovatievloer?

Ons ervaren team staat klaar om uw groenrenovatieproject tot een succes te maken. Wij zorgen voor een diepgaande inspectie van uw huidige vloer en bieden deskundig advies over de beste aanpak. Met een bewezen staat van dienst in vloerrenovatie, kunnen wij u overtuigend van kwaliteit en tevredenheid.

Klaar om uw vloer te vernieuwen met een renovatievloer van topkwaliteit? Neem vandaag nog contact op met ons op voor een informele offerte en ontdek hoe wij uw vloer in een nieuw jasje kunnen steken.

Aannemer Allround Bouw Service B.V. kan alle vergelijkbare vloeren voor u leveren en maken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *