Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Gevelrenovatie Amsterdam

Naar beneden scrollen

Gevelrenovatie Amsterdam

februari 14, 2015Categorie : ABS
Gevelrenovatie Amsterdam
Rate this post

GEVELRENOVATIE

Een gevel is kwetsbaar voor wind, regen, hoge en lage temperaturen. Door de jaren heen kunnen er door verwering scheurtjes ontstaan in het voegwerk. Om afbrokkelend voegwerk te stoppen, is het belangrijk dat de gevel goed onderhouden wordt. Wij verzorgen al het gevelwerk dat nodig is aan uw woning of bedrijfspand.

Gevelwerk en gevel renovatie zijn een vak apart. Wij zijn gespecialiseerd in snijvoegen. Het verwijderen van een gebroken klinker en het vervangen door een passende nieuwe is voor onze specialisten geen probleem. Daarnaast brengen wij lateien aan en vervangen wij lood.

Sommige gevels zijn zo aangetast dat ze geheel verkleurd zijn. Wij halen de oorspronkelijke kleur terug door de gevel schoon te spuiten met een speciaal reinigingsmiddel. Als u dat wenst, kunnen wij uw gevel ook zandstralen.

In Amsterdam is het soms lastig om werkzaamheden uit te voeren aan een gevel, omdat er bijna geen steiger gebouwd kan worden. Ons steigerbedrijf ziet echter bijna altijd kans een passende steiger te plaatsen.

VOEGWERK

Door het herstellen van het voegwerk verandert de uitstraling van een gebouw al snel. Wij kunnen voor u het voegwerk vervangen of repareren, scheurvorming herstellen, voegvullingen aanbrengen, maar ook isolerende en vochtwerende maatregelen treffen. Sommige eenvoudige gevelbehandelingen kunnen zorgen voor een jarenlange bescherming tegen binnendringend vocht en dus ook resulteren in een besparing op uw stookkosten. U kunt ook kiezen voor het energetisch renoveren van uw buitenschil, u heeft dan maximaal rendement tegen relatief lage renovatiekosten.

 • Welke soorten voegen zijn er?
  Geborstelde voeg
  Gesneden voeg
  Holle voeg
  Knipvoeg
  Open stootvoeg
  Snijvoeg
  Stootvoeg
  Verdiepte voeg

 

VOCHT PROBLEMEN

In veel gevallen wordt vochtoverlast binnen uw woning veroorzaakt door slijtage van het gevelwerk buiten, dat blijkt vaak na uitgevoerde inspecties. Wanneer vocht kan binnendringen en niet meer goed kan uitdampen, ontstaan er binnen de woning vochtproblemen. Overtollig vocht heeft een negatieve invloed op het binnenmilieu, vochtige ondergronden zijn een voedingsbodem voor schimmelgroei wat uiteindelijk schadelijk is voor uw gezondheid. Bij goed onderhoud van uw gevel worden deze problemen verholpen.

GEVEL IMPREGNEREN

Om gevels duurzaam te beschermen, kunnen wij ze impregneren met een “damp open” impregneersysteem. Dit beschermt het gevelwerk tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een verminderde aanhechting van vuil. Hierdoor is de gevel beter te onderhouden en is het voegwerk beter beschermd. “Damp open” impregneren zorg ervoor dat het vocht uit de steen kan. De droge muur zorgt voor een hoge isolerende werking. Zo wordt de investering terugverdiend en profiteert u van een gemakkelijk te onderhouden gevel en het behoud van het originele voegwerk. Impregneer gaat minimaal 10 jaar mee, zodat u lange tijd verzekerd bent van een frisse uitstraling van uw gevel. U ontvangt hierbij ook 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Aannemer Allround Bouw Service B.V.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *