Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Elektricien Amsterdam

Naar beneden scrollen

Elektricien Amsterdam

februari 14, 2023Categorie : ABS
Elektricien Amsterdam
5/5 - (2 stemmen)

ELEKTROINSTALLATIE

 

Het installeren van een compleet nieuwe elektra voor uw pand is, normale zaak wat Aannemer Allround Bouw Service B.V. doet. Maar wij installeren ook de elektra voor uw nieuwe keuken of badkamer.

Wij moeten werken volgens de richtlijnen van NEN 1010. Dat wil zeggen dat alle elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen, utiliteitsinstallaties en industrie (plus alles wat daarmee samenhangt) bij aanleg en grootschalige renovatie Amsterdam moeten voldoen aan zeer strenge eisen.

 

 DE ELEKTRA WERKZAAMHEDEN DIE ONZE ELEKTRICIENS KUNNEN UITVOEREN:

Bekabeling aanleggen
Elektra aanleggen/aanpassen
Extra groepen aanleggen
Groepenkast vervangen
Internetlijn aanleggen
Krachtstroom aanleggen voor inductie plaat of een oven.
Meterkast verplaatsen
Meterkast vervangen
Stopcontact verleggen
Stopcontacten aarden
Stopcontacten verlagen
Storingen verhelpen
Telefoonlijn aanleggen
Verlichting + spotjes aanleggen
Groepenkast

Allround Bouw Service kan alle merken en typen groepenkasten leveren, zoals een ABB-groepenkast. Deze groepenkasten voldoen aan de strengste veiligheidseisen volgens de huidige NEN 1010.

Bij ons kiest u voor vakmanschap en scherpe prijzen. Een goed ontwerp en een goede installatie zijn van groot belang voor een veilige installatie. Allround Bouw Service beschikt over ervaren monteurs die u verzekeren van een uitstekende installatie. Onze erkende installateur is van vele markten thuis. Wij kunnen ook uw elektra aanleggen en andere elektrische klussen verrichten.

Indien nodig kunnen wij ook de aardelektrode tot 13 meter inslaan en aanleggen tot aan de meterkast.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw elektro-installatie? Bij Allround Bouw Service staan ​​we klaar om hoogwaardige en professionele elektrotechnische oplossingen te bieden voor zowel residentiële als praktische projecten. Met onze ervaren elektriciens en expertise in de branche kunnen we aan al uw elektrische behoeften voldoen.

Waarom kiezen voor Allround Bouw Service voor uw elektro-installatie?

  1. Deskundigheid: Ons team van gecertificeerde elektriciens beschikt over de nodige kennis en ervaring om krachtige elektro-installaties te leveren die voldoen aan de gekwalificeerde normen en voorschriften.

  2. Maatwerkoplossingen: Of het nu gaat om het installeren van verlichting, stopcontacten, of volledige elektrische bedradingssystemen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die opgelost zijn bij uw specifieke behoeften en budget.

  3. Kwaliteit en veiligheid: Wij benadrukken veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze elektro-installaties. Onze hoogwaardige materialen en zorgvuldige installatiepraktijken zorgen voor duurzame en veilige elektrische systemen.

  4. Efficiëntie en betrouwbaarheid: we streven ernaar om onze projecten efficiënt en tijdig uit te voeren, zodat u snel kunt genieten van een goed functionerend elektrosystemen. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in de vlag.

Onze Elektro-installatie diensten omvatten onder meer:

  • Residentiële Elektro-installatie
  • Commerciële Elektro-installatie
  • Elektrische Reparaties en Onderhoud
  • Verlichtingsinstallaties
  • Data- en Netwerkinstallaties
  • Beveiligingssystemen

Wilt u hoogwaardige elektro-installatie diensten met een focus op kwaliteit, veiligheid en efficiëntie? Neem vandaag nog contact op met ons op voor een consult en een op maat gemaakte offerte. Laten we samenwerken aan een betrouwbare en duurzame elektro-installatie die aan al uw behoeften voldoet.

1 Dacht verder “Elektricien Amsterdam

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *