Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens

Balansventilatie Amsterdam

Naar beneden scrollen

Balansventilatie Amsterdam

maart 5, 2023Categorie : ABS
Balansventilatie Amsterdam
Rate this post

WAT IS EEN WTW [Balansventilatie]

Voordelen van Balansventilatie (WTW-ventilatie) bij Passief Bouwen

Balansventilatie, ook bekend als warmteterugwinning (WTW) ventilatie, is een uitstekende keuze bij passief bouwen vanwege de volgende voordelen:

  1. Energiezuinig wonen: Huizen met natuurlijke ventilatie verliezen veel warmte, vervuilde lucht naar buiten wordt verbrand en huishouden opgewarmde lucht de woning overbodig. WTW warmte-ventilatie voorkomt verlies door warmte terug te winnen uit de ondergrondse lucht. Hierdoor wordt gefilterde en verwarmde frisse lucht in uw ruimtes ingeblazen. Vervuilde lucht wordt continu afgezogen en geïnjecteerd. U heeft dus altijd aangename en gezonde lucht in uw woning. Bovendien kan de ventilatie centraal geregeld worden, bijvoorbeeld vanuit de badkamer of een toilet, of apart per ruimte.
  2. Ontwerp en installatie: Het installeren van een WTW-ventilatiesysteem is een klus die moet worden uitgevoerd door een ervaren vakman. Het is essentieel om een ​​beperkt installatieplan te maken voor een optimale werking van het systeem. De juiste keuzes moeten worden gemaakt met betrekking tot de locaties van de luchtinlaat- en uitlaatopeningen in de verschillende ruimtes.

Als het budget dit is, raden wij onze opdrachtgevers aan om bij verbouwings- en renovatieprojecten te investeren in een WTW-ventilatiesysteem. Kunt u profiteren van de voordelen die het biedt voor duurzaam en gezond wonen.

Aannemer Allround Bouw Service BV kan u helpen met het leveren en installeren van een WTW-ventilatiesysteem. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ik heb de tekst aangepast en verbeterd voor grammaticale fouten. Als u nog meer wijzigingen wilt aanbrengen van aanvullende informatie nodig heeft, laat het me weten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *