Allround Bouw Service ﹝ABS﹞
Delen
Contactgegevens
Allround Bouw Service B.V.


「ABS」 Uw aannemersbedrijf Allround Bouw Service BV

Dankzij onze jarenlange ervaring en het rechtstreekse contact met onze opdrachtgevers, garanderen wij een perfect eindresultaat voor iedere klus.

5/5 - (40 stemmen)

Aannemer- en bouwbedrijf in Amsterdam e.o.

Voor uw klussen waar allrounder voor nodig is

Aannemer Allround Bouw Service Amsterdam e.o.

De aannemer Allround Bouw Service B.V. is een dynamische bouwkundige aannemer in Amsterdam, die zich sinds 2001 richt op de bouwsector. In deze periode hebben wij tal van projecten uitgevoerd, variërend van verbouwingen en renovaties tot het onderhoud van panden, woningen en winkels, altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Wij zijn er voor zowel grote als kleine projecten, zoals het bouwen van badkamers, bouwkundig onderzoek en het realiseren van muurdoorbraak.

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons directe contact met opdrachtgevers zorgen wij ervoor dat elke klus perfect wordt uitgevoerd. Wij staan u graag terzijde en geven u advies, zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering van uw opdracht.

Allround Bouw Service B.V. Amsterdam is een aannemer die kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft.

01

Betaalbare aannemer in Amsterdam e.o.

Wij hebben ons gedurende de jaren altijd ingezet om de wensen van onze klanten om te zetten in prachtige en haalbare projecten. Deze aanpak wordt vaak aanbevolen door bestaande klanten. Wij zijn dan ook zeer trots op het feit dat we op deze manier voortdurend nieuwe opdrachten binnenhalen.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het uitvoeren van uw plannen?? Neem dan contact met ons op. Een korte werkomschrijving is voldoende; onze voorkeur gaat uit naar een gesprek op de locatie waar de werkzaamheden moeten plaatsvinden. Op die manier kunnen we de kosten nauwkeurig berekenen.

Wij denken graag met u mee, zodat zelfs met een beperkt budget uw plannen of dromen verwezenlijkt kunnen worden. Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. te Amsterdam zal er alles aan doen om u daarbij te helpen. Wij zijn ons ervan bewust dat het bouwen in Nederland een kostbare aangelegenheid is. Wij zullen ons uiterste best doen onze tarieven betaalbaar te houden.

Klein of Groot Project

In welke vorm het project ook is, bouwen zal altijd kosten en ongemakken met zich meebrengen. Stof, lawaai en overlast voor buren zijn veel voorkomende problemen waar rekening mee moet worden gehouden. Aannemer Allround Bouw Service B.V. zal de omgeving in acht nemen bij het uitvoeren van werkzaamheden.

Wij adviseren u minimaal drie weken van tevoren contact met ons op te nemen, zodat wij een passende calculatie voor u kunnen opstellen. Wanneer er sloopwerkzaamheden moeten plaatsvinden, hebben we een asbestinventarisatierapport nodig en moeten we ruimte reserveren voor een container. Zorg ervoor dat uw buren op de hoogte zijn van de cruciale werkzaamheden gedurende de aanbevolen periode.

02

Wat kunnen wij voor u betekenen

Aannemer Allround Bouw Service kan alle soorten bouwwerkzaamheden uitvoeren, van vloerbalken tot aan de nok van uw huis. Wij zijn toegewijd aan het uitvoeren van alle bouw- en renovatieprojecten. Wij kunnen u ook helpen met het aanvragen van bouwvergunningen, waarbij we samenwerken met verschillende bedrijven die deze vergunningen snel en efficiënt kunnen regelen.

We willen niet meer dan twee projecten tegelijk aannemen, zodat we de klus goed kunnen afmaken zonder onze medewerkers te belasten. Wij hebben, naast ons eigen personeel, ook vaste zzp'ers en ondernemers in dienst die allemaal hun eigen specialisme hebben.

Zorgvuldige Service

De aannemer Allround Bouw Service B.V. zal de totale renovatie van uw woning voor zijn rekening nemen. De werkzaamheden kunnen variëren van kleine reparaties tot grotere projecten.

03

Aannemer met Visie | Diensten en service

 • Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw.
 • Het installeren van beloopbaar glas in het souterrain of koekoek.
 • Het bouwen van een aanbouw of uitbouw.
 • Het maken van een tuin of dakterras.
 • Het uitvoeren van een renovatie van de trap.
 • Het aanleggen van een balustrade, dakterras en hekwerk.
 • Het installeren of bereiden van een keuken.
 • Het aanleggen van alle soorten vloeren.
 • Het aanleggen van elektriciteit, verwarming, vloerverwarming, warmtepomp en cv-ketel.
 • Het vervangen van kozijnen.
 • Installatie van WTW-ventilatie.
 • Het isoleren van de woning (warmtewinning)
 • Het aanleggen van een zwevende of gesloten trap.
 • Het aanleggen van een grindvloer of steentapijt.
 • En zo verder...