Goede bouwbedrijf vinden


M. Samanci - 16 maart 2019 - 0 comments

Goede bouwbedrijf vinden
5 (100%) 1

GOEDE AANNEMER

Aannemer moet passen bij de klant en haar verbouwing.

De keuze van een aannemer en de prijs natuurlijk heel belangrijk. Ik adviseer mijn klanten dat ze minimaal drie aannemers voor een offerte uitnodigen, zodat ze goede vergelijking realiseren.

De aanvraag voor zo’n offerte is natuurlijk zo gedaan, maar de vraag is: wat moet er in de offerte opgenomen worden? Wilt u de drie offertes met elkaar kunnen vergelijken, dan moeten ze wel op dezelfde wijze opgesteld zijn. U wilt straks appels met appels kunnen vergelijken en niet met peren en bananen!

Aannemersbedrijf

OPLEVERING | PERFECTE NAZORG!

Door een werkomschrijving als uitgangspunt voor een offerte te nemen, krijgt u offertes die u kan vergelijken op prijs. Zo kunt u echt kiezen. Wilt u risico op meerwerk maximaal voorkomen, dan zorgt u ervoor dat door een werkomschrijving de aannemer al het werk in zijn offerte kan opnemen!

Voordat u definitief kiest, controleert u de offertes aandachtig. Staat alles wat in de werkomschrijving staat ook daadwerkelijk in de offertes opgenomen? Zijn er reële aantallen genoemd of is er wel heel ruim of te kort gerekend? Mocht de offerte buiten uw budget zijn, dan kunt u met aannemer overleggen of eventuele bezuinigingen of aanpassingen op de offerte kunnen aanpassen.

Een andere belangrijke punt is, de verzekering: Naast aansprakelijke moet ok CAR verzekering afgesloten zijn.

Aannemersbedrijf Allround Bouw Service B.V. heeft een groot netwerk. Die Samen met zijn team van fundering tot aan de nok verbouwen-  en renoveren van panden, huizen, aanbouw, dakopbouw, doorbraak enz.

Voor verdere advies gesprek kunt u met mij contact opnemen https://www.allroundbouwservice.nl

Related posts